Artikel top billede

Thomas Neergaard Hansen er 42 år, gift med Ingrid, som er sydafrikaner og far til Sophia på otte år, Morten på ni år og Camilla på 13 år. Familien har de seneste tre år boet i Sammamish, Washington, USA. Tidligere har Thomas Neergaard Hansen boet i Sydafrika, Tyrkiet og Thailand, men ikke i Danmark siden 1996.

Thomas Hansen - dansk topdog i Microsoft

Thomas Neergaard Hansen, vice president for SMB på verdensplan, har arbejdet for Microsoft siden 2001, men hans hjerte banker også for nonprofitorganisationen Enablis.

Hvad holder du mest og mindst af ved it-branchen?
De konstante forandringer, tingene er aldrig kedelige! Og så er det en forholdsvis ny branche, som altid er på forkant og i udvikling. Det vil sige, at der er rigtig god plads til friske ideer og til at eksperimentere.
Grundet mit arbejde er der meget rejseaktivitet, og jeg vil naturligvis gerne være mindre væk fra min familie. Men omvendt er rejserne fantastisk spændende, så det er noget af et dilemma.

Hvad er du mest stolt af i din karriere?
En række fantastiske kollegaer, som jeg har haft mulighed for at arbejde sammen med over årene. Det har været fantastisk at se, hvordan de er vokset med opgaverne og udfordringerne.

Og hvad er du mindst stolt af?
Et par ekskollegaer. som havde nogle særlige personligheder.

Hvilken person i it-branchen har betydet mest for dig?
Jens Moberg og Klaus Holse Andersen.

Hvilket job ville du have, hvis du kunne vælge frit?
Jeg har i en årrække siddet i den globale bestyrelse for en not-for-profit-organization, www.enablis.org, og det er min families valgte velgørenhedssag, som vi donerer til. Det ville være fantastisk at arbejde fuld tid med det!

Hvad er den største trussel mod it-branchen?
Jeg ser ufatteligt mange positive muligheder for branchen. Vi skal dog sørge for at holde det simpelt og forståeligt for kunderne. Med andre ord: Ikke blive for nørdede.

Hvad ville du gøre, hvis du var Danmarks it-minister?
Sætte fokus på at øge danskernes produktivitet og konkurrenceevne ved at prioritere digitalisering i den offentlige sektor og uddannelsessystemet samt give bedre vilkår for iværksættere og SMB'er i Danmark. Derudover ville min vision være at give lige it-kompetencer til alle danskere, herunder stille de rette teknologiske værktøjer og software til rådighed, så danskerne kan arbejde når som helst og hvor som helst.

Hvordan takler du arbejdspres?
Jeg har nogle faste regler og rammer for, hvornår jeg er på arbejde og tilgængelig, og så respekterer jeg dem.

Hvordan kobler du af?
Masser af sport. For eksempel mountainbiking, windsurfing og løb hver dag. Tid med familien sætter jeg meget pris på. Jeg ser stort set intet fjernsyn, og det, jeg får set, er på Netflix. Vi har ikke engang kabel i vores hus.

Hvad laver du om 10 år?
Jeg er bestemt stadig involveret i it-branchen. Men som tidligere nævnt, nok med mere tid og mulighed for at dykke dybere ned i not-for-profit-sektoren.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?