Artikel top billede

Infinigate hjælper GFI ind på det danske marked

Sikkerhedsdistributøren Infinigate udvider samarbejde og vil nu sælge GFI's software i Danmark.

Infinigate, der distribuerer sikkerhedsløsninger, udvider nu sit samarbejde med leverandøren GFI Software. 

Det sker for at øge GFI's markedsandele i Norden.

I en pressemeddelelse siger GFI's nordiske kanalchef Marcel van Druten, at et udvidet samarbejde kommer som en naturlig udvikling af et i forvejen godt samarbejde i både Schweiz, Østrig og Tyskland.

GFI er udelukkende baseret på kanalsalg, og ifølge kanalchefen i Norden er leverandøren allerede velkendt blandt danske forhandlere.

Det kendskab ønsker han og GFI Software nu at øge med Infinigates hjælp.

"GFI er en pænt stor leverandør rent produktmæssigt og har et veletableret marked i store dele af verden, men mangler helt klart at få en bedre og større andel i Danmark, i forhold til hvad deres produktsortiment rækker til," fortæller Infinigates administrerende direktør Dennis Wøldike til CRN.

Han kan fortælle, at Infinigate blandt andet skal hjælpe GFI med at etablere et bedre samarbejde for GFI og for Infinigates forhandlere.

"Vi kan hjælpe med at udvide markedet ved at finde nye forhandlere til dem. De har nogle produkter i deres sortiment, der blandt andet dækker nogle huller hos os og tilfører noget ekstra i forhold til de leverandører, somvi har," siger Dennis Wøldike.

Ifølge Infinigate-direktøren har GFI en masse forskellige sikkerhedsteknologier, som er interessante for kunder i Danmark.

"Deres produkter henvender sig primært til SMB-kunder, så er det jo helt klart interessant for Danmark, der primært er et SMB-land," lyder det fra Dennis Wøldike, der kan oplyse, at Infinigate har store forventninger til aftalen med GFI, der har været et halvt år undervejs.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.