Artikel top billede

Dansk løsningshus løber med prisen som årets Business partner

IBM-direktør ser allerede et samarbejde om nye og større projekter foran sig med med året Business Partner.

Det høje faglige niveau og evnen til at tage en god dialog med kunderne, er blandt argumenterne for, at IBM har udnævnt Kapacity til året Business Partner i Danmark.

"Kapacity er en optimal sparringspartner på et af IBM's nye forretningsområder, hvor vi breder paletten ud og tager en forretningsdialog med kunden frem for kun at beskæftige os med teknologien. Her oplever vi, at Kapacity matcher vores vision, fordi de er en virksomhed, der forstår at tale til forretningen," udtaler Lars Bang, der er direktør for IBM Software Group Danmark.

Lars Bang udtaler i samme åndedrag:

"Jeg kan sagtens forestille mig, at vi fortsætter med at samarbejde i nye og større projekter for fremtiden."

Hos Kapacity er direktøren Philip Lykke selv følgelig meget glad over IBMs anerkendelse, som han håber giver endnu bedre markedsandele fremover.

"Vi har siden 2008 arbejdet ud fra en langsigtet strategi sammen med IBM; en strategi, der er begyndt at bære frugt i form af et stigende salg af IBM Cognos Business Analytics-løsninger samt en langt større "awareness" på det danske BI-marked," udtaler han.

Han understreger dog samtidig, at IBM-prisen og det tætte samarbejde med IBM, ikke skal blive en sovepude, og udelukke Kapacity fra at arbejde sammen med andre partnere.

"Vi skal løbende forbedre og udvikle vores arbejde, og det gør vi bedst i samarbejde med både partnere og kunder," siger han.

Kapacity, der blev grundlagt i 2008, har 24 medarbejdere og havde sidste år et overskud før skat på 4,4 millioner kroner. Selskabet har kontorer i København Kolding og Aalborg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere