Artikel top billede

Dødsdømt socialt netværk klar til spektakulært comeback

Det var dødsdømt, men MySpace er ved at rejse sig. Video afslører et omfattende redesign af det sociale netværk. Se om det kan lokke dig væk fra Twitter og Facebook.

Kan du huske MySpace?

Det var stedet, hvor man skulle have en profil, hvis man ville være social på nettet for fem-syv år siden.

Men Facebook, Twitter og andre sociale netværk lokkede brugerne væk, og MySpace endte i en nedadgående dødsspiral.

Rygterne om MySpace.com's død er dog stærkt overdrevne. For det sociale netværk står over for et comeback, der kan vise sig at gøre rigtig ondt på Twitter og Facebook.

En video afslører nemlig, at MySpace er på vej med et komplet redesign, og det ser ganske indbydende ud.

Umiddelbart er designet en imponerende digital gryderet, hvor hovedingredienserne er hentet fra Pinterest og Metro-brugergrænsefladen i Windows 8.

Det skulle være muligt at logge ind med sin Twitter- eller Facebook-konto, og derfor vil det være nemt at komme tilbage til det sociale netværk - eller blot prøve det for første gang.

Som det ser ud i videoen, er det muligt at trække data fra de øvrige netværk og samle det på MySpace, som så bliver en slags kommandobunker for dit sociale onlineliv.

Ligesom i "gamle dage" har MySpace særligt fokus på musik, men der er dog også adgang, selv om du ikke headbanger til Metallica eller ryster røv til Nik & Jay.

En af personerne bag relanceringen af MySpace er i øvrigt musikeren og skuespilleren Justin Timberlake. Sammen med andre investorer har han smidt penge efter den faldne internetkæmpe, som havde sin storhedstid i midten af 00'erne og nogle år frem.

Timberlakes MySpace-profil optræder blandt andet i den video, som er smidt på nettet for at gøre opmærksom på comebacket.

Hvis du vil være en af de første til at få adgang til det nye MySpace, kan det ske ved at tilmelde sig på new.myspace.com

Der er dog ingen udmelding om, hvornår det nye MySpace præcist står færdigt.

Her følger videoen med et smugkig på det sociale netværk i en ny indpakning:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere