Artikel top billede

Atea snupper chef fra Datacon

Forhandlergiganten har headhuntet Datacons salgschef, som for fremtiden skal sælge server-storage for Atea i stedet for Datacon.

Efter fire år som salgschef hos infrastrukturforhandleren Datacon rykker 47-årige Brian Trolle nu teltpælene op og starter 1. november i nyt job som afdelingsleder hos landets største it-forhandler Atea.

Jobskiftet er kommet i stand på initiativ fra Atea, som tilbød Trolle en plads i sin division for Datacenter Solutions, hvor han får ansvar for Ateas salg af server-storage til enterprise-kunder i Danmark.

Brian Trolle fortæller, at der er tale om en nyoprettet stilling, hvor han får omkring 20 medarbejdere under sig. Meningen er, at Trolle skal aflaste Ateas divisionsdirektør Poul Bærentsen.

"Det er jo svært at være en mand der skal fokusere på det hele. Så det er en opmanding, der ligger i forlængelse af Ateas vækststrategi på området. Jeg skal hjælpe med at fokusere på hardwareforretningen, og jeg får ansvaret for samarbejdet med alle de store server-storage-producenter - ingen nævnt, ingen glemt," lyder det fra Brian Trolle, der samtidig understreger, at afskeden med Datacon er helt udramatisk.

"Det er gået rigtig godt for Datacon det seneste halve års tid, så jeg forlader Datacon med en god fornemmelse," siger han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere