Artikel top billede

Konkursramt forhandler: Jeg er stadig rasende

Den konkursramte forhandler Fyn PC raser over kurators påstande, som ifølge forhandleren er "en lodret løgn".

"Det er en lodret løgn, som advokat Michael Vestergaard fremkommer med."

Ejer af den konkursramte forhandler Fyn PC Flemming Glensholm er (stadig) rasende.

Han sidder fortsat lænket til sin butik i Svendborg, som han ikke længere har adgang til, efter at kurator har sat sig tungt på konkursboet. Glensholm spærrer butikken hver dag for at forhindre kurator i at tømme huset for hans private ejendele.

Himmelråbende uretfærdigt

Forhandleren føler sig himmelråbende uretfærdigt behandlet og prøver at gøre omverdenen opmærksom på sin situation.

Fyn PC blev erklæret konkurs, efter at en ung mand ansat i kommunens Pensionistservice i forbindelse med en besøgsordning hos virksomheden stjal og solgte en pæn del af virksomhedens varelager.

Sidst CRN skrev om sagen, udtalte Flemming Glensholm, at han ikke havde penge til at føre en retssag mod kommunen. Til det sagde advokat og kurator Michael Vestergaard, at "Flemming Glensholm gennem årene har fundet midler til at føre andre retssager". Den påstand har fået Glensholm op i det røde felt.

"Det er en lodret løgn, som Michael Vestergaard fremkommer med. Jeg har aldrig nogensinde 'ført' en sag mod nogen. Jeg har forsøgt at anlægge en sag mod Svendborg Kommune adskillige gange uden held. Procesbevillingsnævnet har afslået at hjælpe tre gange," siger den fynske nu forhenværende it-forhandler.

Flemming Glensholm fortæller, at han derimod har forsvaret sig i nogle sager. Blandt andet da Borch Advokater, i sommer anklagede ham for hærværk, efter at han havde skrevet på sine butiksvinduer, at Borch Advokater er inhabil. Politiet afviste i øvrigt senere, at det var hærværk, at Glensholm havde skrevet på vinduerne.

Advokat og bobestyrer Michael Vestergaard vil ikke deltage yderligere i den verserende debat, men siger:

"Kurators fornemste opgave er at sørge for at få penge i kassen, og hvis jeg kunne få penge ud af en sag mod kommunen, så ville jeg have anlagt en sag. Men dels er kravet mod kommunen forældet, dels er der ingen penge i konkursboet til at føre sag for."

Advokaten tilføjer, at hvis konkursboet ikke vil forfølge kravet, enten fordi der ikke er noget at kommer efter, eller fordi der ikke er penge i boet, så kan enhver anlægge en sag."

"Men det er da rigtigt, at Flemming Glensholm har et problem, hvis han ingen penge har," siger Michael Vestergaard

"Gennemført inhabil"

Årsagen til den påståede inhabilitet er ifølge Glensholm, at den advokat, der er sat til at bestyre boet efter Fyn PC, er den samme, som forsvarede Svendborg Kommune i en sag for nogle år siden, der handlede om udbetaling af ulovlige refusioner.

"Vi har klaget over, at det er den samme advokat, som forsvarede kommunen dengang, som nu er kurator i den her sag, hvor kommunen er den ene part," fortæller Flemming Glensholm, som mener, at advokaten er gennemført inhabil i den her sag.

Skifteretten siger, at der er tale om to forskellige juridiske sager, og at det derfor ikke er et problem, at advokaten er den samme.

"Det er ubærligt, at Borch Advokaterne nu er kuratorer også. Jeg vil derfor fortsat stå vagt ved min ejendom."

Læs også:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.