Artikel top billede

Konkursramt forhandler: Jeg er stadig rasende

Den konkursramte forhandler Fyn PC raser over kurators påstande, som ifølge forhandleren er "en lodret løgn".

"Det er en lodret løgn, som advokat Michael Vestergaard fremkommer med."

Ejer af den konkursramte forhandler Fyn PC Flemming Glensholm er (stadig) rasende.

Han sidder fortsat lænket til sin butik i Svendborg, som han ikke længere har adgang til, efter at kurator har sat sig tungt på konkursboet. Glensholm spærrer butikken hver dag for at forhindre kurator i at tømme huset for hans private ejendele.

Himmelråbende uretfærdigt

Forhandleren føler sig himmelråbende uretfærdigt behandlet og prøver at gøre omverdenen opmærksom på sin situation.

Fyn PC blev erklæret konkurs, efter at en ung mand ansat i kommunens Pensionistservice i forbindelse med en besøgsordning hos virksomheden stjal og solgte en pæn del af virksomhedens varelager.

Sidst CRN skrev om sagen, udtalte Flemming Glensholm, at han ikke havde penge til at føre en retssag mod kommunen. Til det sagde advokat og kurator Michael Vestergaard, at "Flemming Glensholm gennem årene har fundet midler til at føre andre retssager". Den påstand har fået Glensholm op i det røde felt.

"Det er en lodret løgn, som Michael Vestergaard fremkommer med. Jeg har aldrig nogensinde 'ført' en sag mod nogen. Jeg har forsøgt at anlægge en sag mod Svendborg Kommune adskillige gange uden held. Procesbevillingsnævnet har afslået at hjælpe tre gange," siger den fynske nu forhenværende it-forhandler.

Flemming Glensholm fortæller, at han derimod har forsvaret sig i nogle sager. Blandt andet da Borch Advokater, i sommer anklagede ham for hærværk, efter at han havde skrevet på sine butiksvinduer, at Borch Advokater er inhabil. Politiet afviste i øvrigt senere, at det var hærværk, at Glensholm havde skrevet på vinduerne.

Advokat og bobestyrer Michael Vestergaard vil ikke deltage yderligere i den verserende debat, men siger:

"Kurators fornemste opgave er at sørge for at få penge i kassen, og hvis jeg kunne få penge ud af en sag mod kommunen, så ville jeg have anlagt en sag. Men dels er kravet mod kommunen forældet, dels er der ingen penge i konkursboet til at føre sag for."

Advokaten tilføjer, at hvis konkursboet ikke vil forfølge kravet, enten fordi der ikke er noget at kommer efter, eller fordi der ikke er penge i boet, så kan enhver anlægge en sag."

"Men det er da rigtigt, at Flemming Glensholm har et problem, hvis han ingen penge har," siger Michael Vestergaard

"Gennemført inhabil"

Årsagen til den påståede inhabilitet er ifølge Glensholm, at den advokat, der er sat til at bestyre boet efter Fyn PC, er den samme, som forsvarede Svendborg Kommune i en sag for nogle år siden, der handlede om udbetaling af ulovlige refusioner.

"Vi har klaget over, at det er den samme advokat, som forsvarede kommunen dengang, som nu er kurator i den her sag, hvor kommunen er den ene part," fortæller Flemming Glensholm, som mener, at advokaten er gennemført inhabil i den her sag.

Skifteretten siger, at der er tale om to forskellige juridiske sager, og at det derfor ikke er et problem, at advokaten er den samme.

"Det er ubærligt, at Borch Advokaterne nu er kuratorer også. Jeg vil derfor fortsat stå vagt ved min ejendom."

Læs også:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere