Artikel top billede

Gadget-forhandler i offensiven med dansk landechef

Nu skal der mere smæk på, lyder det fra ny 23-årig landechef i den svenske onlineforretning CoolStuff.

Onlinesalg af gadgets er forretningsgrundlaget for den svenske forretning CoolStuff. Nu styrker webbutikken sine aktiviteter i Danmark med ansættelsen af 24-årige Patrick T. Rasmussen som 'Country Manager'.

"CoolStuff skal løftes til det næste niveau, og vi skal blive endnu mere synlige i Danmark, end vi i forvejen er," udtaler Patrick T. Rasmussen.

"Hvad mener du med 'det næste niveau',?" spurgte vi Patrick.
"Jeg er online mand, så der skal mere smæk på aktiviteterne på de forskellige onlinemedier - sjove og anderledes ting. Og generelt skal der mere styr på markedsføringen blandt andet i form af tracking," siger Patrick.

Han vil blandt andet tracke salg, webtrafikken og så videre.

"Jeg er en nørd, og jeg elsker at tracke og se, hvor tingene kommer fra," lyder det.

Fra rød til grøn

Den nye landechef vil også optimere Coolstuffs hjemmeside og her tænker han ikke på søgemaskineoptimering (SEO).

"Nej, jeg tænker mere sådan noget som at lave en knap om fra rød til grøn og få den besøgende til rent faktisk at ende med at købe noget, inden han eller hun forsvinder fra siden igen."

Coolstuffs produkter er i den lettere genre som eksempelvis et basketspil til de kedelige toiletbesøg, tilbehør til smartphones og tablets, skøre køkkenartikler, sjove spil og elektronik og mange andre gadgets.

Patrick har i de sidste tre år arbejdet med online marketing hos danske SPAMfighter, der ejes af de tidligere Jubii-stiftere Martin Thorborg og Henrik Sørensen.

Hvis man vil se og røre og prøve, inden man køber, så har CoolStuff en butik lige ved siden af banegården i Malmø.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere