Artikel top billede

EET-direktør sætter sig i spidsen for Sandberg

Bestyrelsesformand har valgt at sige stop efter otte år.

Da EET købte en stor bid af Sandberg i 2006 af de to brødre, Martin Hollerup og Erling Hoff Petersen, blev Olaf Poulsen, hentet ind som ekstern bestyrelsesformand hos den danske periferiproducent.

Nu har Olaf Poulsen trukket sig fra posten.

Ny bestyrelsesformand er EET's koncernchef John Thomas. Han hævder det er business as usual.

"Oprindeligt fik vi Olaf Poulsen ind, fordi han skulle støtte de to brødre, når nu der kom en ny ejer ind. Efter otte år har han valg at trække sig. Derfor tog vi en anden fra bestyrelsen - det blev så mig - og gjorde ham til formand," siger John Thomas.

Ifølge John Thomas er formandsskiftet ikke udtryk for, at der ellers sker forandringer hos Sandberg.

"Vi har fortsat splittet ejerskab, og folk har de samme arbejdsopgaver som hidtil," konstaterer john Thomas.

Periferiproducenten Sandberg, der oprindeligt blev stiftet i 1985 af brødrene Martin Hollerup og Erling Hoff Petersen, gav sidste år et overskud på 1,3 millioner kroner før skat.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere