2ig-rival storsatser: Vil indtage Sjælland

Allerede et år efter sin kontroversielle opstart åbner jysk forhandler med distributør-profiler i ejerkredsen ny afdeling øst for Storebælt.

Forhandlernes kamp om kunderne bliver voldsomt skærpet, når den østjyske forhandler Edgemo 1. december åbner en selvstændig afdeling på Sjælland.

Ifølge Edgemos direktør Lars Andersen får den nye afdeling en bemanding på mellem 15 og 25 medarbejdere, som kommer oven i de nuværende 22 mand, der arbejder på det jyske hovedkontor i Hinnerup.

De seneste par uger har Edgemo via sin hjemmeside annonceret efter sælgere og konsulenter indenfor blandt andet virtualisering, unified communication og Microsoft System Center til det nye kontor.

"Etableringen af en sjællandsk afdeling er et naturligt skridt i Edgemos vækst og planer om at blive toneangivende på det danske marked inden for vores kernekompetenceområder," siger Lars Andersen.

Han vedgår gerne, at den sjællandske satsning kræver, at Edgemo går ud og tager kunder fra andre forhandlere. Han ønsker dog ikke at sætte navne på sine direkte konkurrenter i markedet.

"Vi skal ud og konkurrere med alle de enterprise-forhandlere, der er derude," lyder det fra Lars Andersen.

Læs mere:

Det er kun godt et år siden, at Lars Andersen sammen med to andre tidligere Atea-folk Morten Arknæs og Kenneth Knude stiftede Edgemo. Det skete blandt andet med finansiel støtte fra brokerdistributøren Dansk Computer Center (DCC), som Edgemo også deler adresse med i det jyske.

Da Edgemo startede for et år siden blev det samtidig afslutningen på DCCs engagement og medejerskab i den nordsjællandske forhandler 2ig, som her i april i stedet fusionerede med kollegerne i Comm/2.

Ifølge Lars Andersen har Edgemo i sit første leveår nået sine mål både i forhold til budgetter og bemanding af den jyske base.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.