Artikel top billede

2ig-rival storsatser: Vil indtage Sjælland

Allerede et år efter sin kontroversielle opstart åbner jysk forhandler med distributør-profiler i ejerkredsen ny afdeling øst for Storebælt.

Forhandlernes kamp om kunderne bliver voldsomt skærpet, når den østjyske forhandler Edgemo 1. december åbner en selvstændig afdeling på Sjælland.

Ifølge Edgemos direktør Lars Andersen får den nye afdeling en bemanding på mellem 15 og 25 medarbejdere, som kommer oven i de nuværende 22 mand, der arbejder på det jyske hovedkontor i Hinnerup.

De seneste par uger har Edgemo via sin hjemmeside annonceret efter sælgere og konsulenter indenfor blandt andet virtualisering, unified communication og Microsoft System Center til det nye kontor.

"Etableringen af en sjællandsk afdeling er et naturligt skridt i Edgemos vækst og planer om at blive toneangivende på det danske marked inden for vores kernekompetenceområder," siger Lars Andersen.

Han vedgår gerne, at den sjællandske satsning kræver, at Edgemo går ud og tager kunder fra andre forhandlere. Han ønsker dog ikke at sætte navne på sine direkte konkurrenter i markedet.

"Vi skal ud og konkurrere med alle de enterprise-forhandlere, der er derude," lyder det fra Lars Andersen.

Læs mere:


Det er kun godt et år siden, at Lars Andersen sammen med to andre tidligere Atea-folk Morten Arknæs og Kenneth Knude stiftede Edgemo. Det skete blandt andet med finansiel støtte fra brokerdistributøren Dansk Computer Center (DCC), som Edgemo også deler adresse med i det jyske.

Da Edgemo startede for et år siden blev det samtidig afslutningen på DCCs engagement og medejerskab i den nordsjællandske forhandler 2ig, som her i april i stedet fusionerede med kollegerne i Comm/2.

Ifølge Lars Andersen har Edgemo i sit første leveår nået sine mål både i forhold til budgetter og bemanding af den jyske base.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.