Artikel top billede

Svensker afløser dansk Cisco-veteran på europæisk toppost

Niels Furu får nyt europæisk topjob efter rokade hos Cisco.

(Opdateret)Den højstplacerede dansker i Ciscos europæiske organisation Niels Furu skifter job. Furu vil fortsat være vicepresident, men nu med ansvar for Field Operation i EMEA og Rusland.

Niels Furu afgiver samtidig ansvaret for Cisco i Nordeuropa, hvor han har været chef siden 2007 og med udvidet ansvar fra 2009. Hans afløser på posten bliver svenske Peter Karlströmer, der fremover kan titulere sig som Vice President, Northern Europe.

Peter Karlströmer, der kommer fra konsulentfirmaet McKinsey & Company, får dermed ansvaret for de nordiske lande (Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island), de baltiske lande (Estland, Letland og Litauen) samt Holland, Belgien og Luxemborg.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere