Artikel top billede

Xerox indtager islandske vulkaner med ny forhandler

Sammen med Islands største it-forhandler, Advania kaster Xerox sig over det islandske marked for print-, kopi- og dokumenthåndtering.

Sammen med Islands største it-forhandler, Advania gør Xerox nu et forsøg på at indtage det islandske marked for print-, kopi- og dokumenthåndtering. 

"Vi har ikke haft en lignende forhandler i Island tidligere, så det bliver spændende at opdyrke et helt nyt marked. Advania er en veletableret forhandler med gode kontakter på det islandske marked, så vi har store forventninger til samarbejdet. Vi satser i første omgang på at nå en markedsandel på 25 procent," udtaler Kirsa Christensen, Channel Manager hos Xerox Danmark.

Aftalen mellem Xerox og Advania dækker salg af printere, A3 multifunktions enheder op til det grafiske marked og ikke mindst managed print service-ydelser til kontormarkedet.

Eyjolfur Magnus Kristinsson, der er administrerende direktør for den nye Xerox-partner Advania, udtaler:

"Vi har store forventninger til samarbejdet og forventer, at vi kan øge vores markedsandel betydeligt med salg af printere og især med at rådgive og hjælpe vores kunder med til at finde den printer- og softwareløsning, der er mest effektiv og omkostningsbesparende."

Også i Hovedstaden er Xerox aktiv og genskaber et brohovede til det københavnske marked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere