Artikel top billede

Efter kritik: Symantec justerer forhandlerprogram

Sikkerhedsproducenten skruer ned for enterprise-profilen og vil nu tilpasse forhandlerprogrammet til SMB-markedet.

Kritik fra Symantecs partnere får nu sikkerhedsfirmaet til at ændre sin tilgang til forhandlerne på det danske marked.

"Vores partnere har kritiseret os for, at vi i for høj grad havde en enterprise-tilgang til dem i vores kommunikation. Det er nok ikke unormalt for store amerikanske virksomheder af vores type," forklarer Thomas Norlin, Enterprise Account Manager i Symantec Corporation, om profilændringen.

Ifølge Symantec-chefen kommer det tidligere fokus fra en amerikansk tilgang til markedet.

Han erkender, at udfordringen ligger i, at der er stor markedsmæssig forskel på en amerikansk og en dansk SMB-kunde, idet en amerikansk 'Small Business Kunde' meget vel kan være på 500 medarbejdere, mens en Small Business Kunde i Danmark nok snarere har 1-50 medarbejdere. 

"Det har vi som virksomhed ikke taget nok højde for," siger Thomas Norlin.

Det nye forhandlerprogram indeholder nu i alt fire niveauer og vil blandt andet også tage højde for partnerens indtægter.

"Det var relativt nemt at komme med i det gamle SMB-program, men det var svært at udskille sig, da der kun var to niveauer," lyder det fra Thomas Norlin.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere