Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Filminstruktør: Tænd din telefon i biografen

Loopers instruktør vil lokke folk i biografen med nyt trick: Hør kommentar-lydsporet på din iPhone, mens filmen kører på det store lærred.

Skaberen af den biografaktuelle tidsrejse-film "Looper" vil sende fans af filmen i biffen to gange.

Den anden gang de løser billet til den roste science fiction-thriller, skal de medbringe en digital musikafspiller, en iPod, iPhone eller hvilken som helst dumb- eller smart-phone, der har indbygget mp3-afspiller, og holde den tændt under hele filmen.

Rian Johnson, der er manuskriptforfatter og instruktøren bag "Looper", har udgivet et kommentar-lyspor, som han beder folk om at lytte til i biografen.

Anmodningen, der kækt ignorerer biografernes evigt løftede pegefingre om at slukke for mobilen under filmen, henvender sig udelukkende til dem, der allerede har set filmen én gang.

Man downloader ganske enkelt kommentarlydsporet fra en hjemmeside, og når filmen ruller over det store lærred, synkroniserer man sin medbragte lyd med filmens lyd ved at pause og starte på et bestemt tidspunkt angivet på kommentarlydsporet.

Den oplagte indvending mod nyskabelsen, der skal få folk til at hoste op med hele to billetter pr. person for samme film, er naturligvis, at de mange smartphones med store lysende skærme vil ødelægge noget af oplevelsen i biografmørket - for ikke at tale om forstyrrelserne fra den lydmæssige forurening fra dusinvis af hørbart knævrende headsets.

Men Rian Johnson beder mindeligt filmens fans om at holde deres telefon i lommen og så vidt muligt bruge hovedtelefoner, der ikke kan høres af omkringsiddende.

Instruktøren af "Looper" fortæller på filmens tumbl-side, at kommentarlydsporet til download er helt forskelligt fra de kommentarer, der vil komme med på på filmens DVD/Blu-Ray-udgivelse.

Den biograf-rettede kommentering er blandt andet meget mere teknisk orienteret, hedder det ifølge Wired.

Kommentarlydsporet til filmen med Bruce Willis som lejemorder på jagt efter sit yngre jeg kan hentes her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.