Artikel top billede

Her er Microsofts nye musik-tjeneste

Microsoft har netop annonceret sin nye streaming-tjeneste Xbox Music, der er indbygget i Windows 8.

Nu kommer Microsoft med sin egen konkurrent til streaming-tjenester som Spotify, Deezer og Pandora. I et blog-indlæg har Microsoft annonceret den nye tjeneste Xbox Music, som er forhåndsinstalleret som musik-app i det kommende Windows 8 og Windows Phone 8. Den har et katalog med 30 millioner sange.

Xbox Music skal integrere musik-oplevelsen på tværs af forskellige enheder som computer, smartphone, tablet-pc og fjernsyn.

I grundversionen er det gratis at bruge tjenesten, men man skal finde sig i reklame-afbrydelser. Den gratis streaming er begrænset til 10 timer om måneden efter det første halve år.

Hvis man vil høre musikken på andre enheder som f.eks. Windows-smartphones eller konsollen Xbox 360, skal man betale 99 kroner om måneden for et såkaldt Xbox Music Pass. Her slipper man også for reklamer.

Foruden Windows Phone kommer der også betalingspligtige apps til iOS og Android. Ligesom med andre musiktjenester kan man oprette sine egne playlists og lytte til skræddersyede internet-radiostationer med sine favorit-kunstnere.

Microsoft fremhæver i sin blog, at den nye tjeneste kombinerer alle de funktioner, som indtil nu har krævet, at man brugte flere forskellige tjenester.

I det kommende år kommer en scan-og-match funktion, hvor man kan tilføje al sin musik til Xbox Music cloud-kataloget uden at skulle uploade alle filerne. Det minder om iTunes Match og lignende tjenester.

Der kommer også nye sociale funktioner, så man kan dele sine musikoplevelser med andre.

Den officielle lancering sker den 16. oktober til Xbox 360 konsollen gennem en softwareopdatering, og Windows-udgaven kommer så den 26. oktober sammen med Windows 8.

Der bliver også mulighed for at købe musik som download, og det ligner et direkte angreb på iTunes. Det menes, at Apple også arbejder på en lignende streaming-tjeneste.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere