Artikel top billede

Til salg: Var det noget med en lille lækker Oracle-forhandler

Flere forhandlere er blevet viftet om næsen med en investeringsmulighed i form af "en lille lækker Oracle-forhandler", som vi afslører navnet på her.

Projekt Zebra dækker over en "investeringsmulighed", som flere mulige købere i branchen er blevet tilbudt.

Ifølge CRN's oplysninger er der tale om konsulenthuset Scott/Tiger, der af kendere betegnes som en "lille lækker Oracle-forhandler". At selskabet er til salg vil hovedaktionær og bestyrelsesformand Stig Hølledig hverken be- eller afkræfte:

"Alt er til salg, når prisen er rigtig, og den rigtige køber er fundet. Sådan er branchen," siger han.

Scott/Tiger har omkring 20 ansatte, omsatte i 2011 for knap 23 millioner kroner og nåede et resultat før skat på 1,9 millioner. Selskabet holder til på Næsseslottet i Holte, som er ejet af Stig Hølledig. På sin hjemmeside fortæller Scott/Tiger om sig selv:

"Scott/Tiger er et it-konsulenthus med mange engagerede specialister indenfor især Oracles seneste teknologier."

Vil hverken sige ja eller nej

Stig Hølledig tilføjer, at Scott/Tiger ikke er mere til salg end så meget andet, og at han i øvrigt ikke kan bekræfte, at han har taget nogle initiativer til at sælge. Omvendt vil Hølledig heller ikke afkræfte, at Scott/Tiger er til salg, men siger:

"Der sker hele tiden noget i it-branchen. Nye konstellationer opstår, og andre brydes om. Hvis der sker noget konkret i forhold til Scott/Tiger, så kan jeg tilbyde at ringe til dig."

Stig Hølledig tilføjer, at Scott/Tiger i øvrigt er en supergod virksomhed, som "kører helt fantastisk".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere