Artikel top billede

Til salg: Var det noget med en lille lækker Oracle-forhandler

Flere forhandlere er blevet viftet om næsen med en investeringsmulighed i form af "en lille lækker Oracle-forhandler", som vi afslører navnet på her.

Projekt Zebra dækker over en "investeringsmulighed", som flere mulige købere i branchen er blevet tilbudt.

Ifølge CRN's oplysninger er der tale om konsulenthuset Scott/Tiger, der af kendere betegnes som en "lille lækker Oracle-forhandler". At selskabet er til salg vil hovedaktionær og bestyrelsesformand Stig Hølledig hverken be- eller afkræfte:

"Alt er til salg, når prisen er rigtig, og den rigtige køber er fundet. Sådan er branchen," siger han.

Scott/Tiger har omkring 20 ansatte, omsatte i 2011 for knap 23 millioner kroner og nåede et resultat før skat på 1,9 millioner. Selskabet holder til på Næsseslottet i Holte, som er ejet af Stig Hølledig. På sin hjemmeside fortæller Scott/Tiger om sig selv:

"Scott/Tiger er et it-konsulenthus med mange engagerede specialister indenfor især Oracles seneste teknologier."

Vil hverken sige ja eller nej

Stig Hølledig tilføjer, at Scott/Tiger ikke er mere til salg end så meget andet, og at han i øvrigt ikke kan bekræfte, at han har taget nogle initiativer til at sælge. Omvendt vil Hølledig heller ikke afkræfte, at Scott/Tiger er til salg, men siger:

"Der sker hele tiden noget i it-branchen. Nye konstellationer opstår, og andre brydes om. Hvis der sker noget konkret i forhold til Scott/Tiger, så kan jeg tilbyde at ringe til dig."

Stig Hølledig tilføjer, at Scott/Tiger i øvrigt er en supergod virksomhed, som "kører helt fantastisk".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.