Top 100:Her er de 69 bedste danske it-konsulenthuse lige nu: Se listen

Artikel top billede

Inmeta Crayon overtager konkursbo

Inmeta Crayon overtager konkursboet efter Norske Systemarkitekter.

Norske Inmeta Crayon som herhjemme overtog licensspecialisten Again i sommer, har indgået en aftale om at overtage konkursboet efter Norske Systemarkitekter (NSA). NSA har gennem en årrække været aktiv på det norske marked med særlig fokus på Oracle og Open Source-området.

Inmeta Crayon overtager med øjeblikkelig virkning alle 45 ansatte og samtlige forpligtelser over for kunderne.

"Vi har gennem længere tid fulgt NSA og har på kort tid formået at etablere en solid løsning sammen med ledelsen og de ansatte. Sammen vil vi repræsentere et stærkt fagmiljø inden for Oracle og Open Source som et naturligt alternativ for kunder og ansatte, siger Inmeta Crayons koncernchef Jarl Øverby i en pressemeddelelse.

"Vi er svært tilfredse"

Også administrerende direktør i NSA Kjetil Bjerke Karlsen er godt tilfreds med overtagelsen:

"Vi er svært glade for, at vi har fået en fremtidsrettet løsning med en stor industriel aktør som Inmeta Crayon. Det giver tryghed for ansatte og kunder".

Inmeta Crayon har fokus inden for licensrådgivning, konsulenttjenester og uddannelse.

Koncernen har i omegnen af 500 ansatte, hovedkontor i Oslo og er repræsenteret med datterselskaber i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Mellemøsten og Frankrig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital