Inmeta Crayon overtager konkursbo

Inmeta Crayon overtager konkursboet efter Norske Systemarkitekter.

Norske Inmeta Crayon som herhjemme overtog licensspecialisten Again i sommer, har indgået en aftale om at overtage konkursboet efter Norske Systemarkitekter (NSA). NSA har gennem en årrække været aktiv på det norske marked med særlig fokus på Oracle og Open Source-området.

Inmeta Crayon overtager med øjeblikkelig virkning alle 45 ansatte og samtlige forpligtelser over for kunderne.

"Vi har gennem længere tid fulgt NSA og har på kort tid formået at etablere en solid løsning sammen med ledelsen og de ansatte. Sammen vil vi repræsentere et stærkt fagmiljø inden for Oracle og Open Source som et naturligt alternativ for kunder og ansatte, siger Inmeta Crayons koncernchef Jarl Øverby i en pressemeddelelse.

"Vi er svært tilfredse"
Også administrerende direktør i NSA Kjetil Bjerke Karlsen er godt tilfreds med overtagelsen:

"Vi er svært glade for, at vi har fået en fremtidsrettet løsning med en stor industriel aktør som Inmeta Crayon. Det giver tryghed for ansatte og kunder".

Inmeta Crayon har fokus inden for licensrådgivning, konsulenttjenester og uddannelse.

Koncernen har i omegnen af 500 ansatte, hovedkontor i Oslo og er repræsenteret med datterselskaber i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Mellemøsten og Frankrig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Danske regioner vil fortsætte med patientjournal-løsning fra DXC Technology - men Systematic-brok kan tvinge dem til køb af helt andet system
De fem danske regioner frygter at blive tvunget til at købe et nyt patientjournal-system, selvom regionerne gerne vil fortsætte brugen af den nuværende løsning fra DXC Technology. Det kan blive konsekvensen, efter Systematic har brokket sig over, at regionerne vil forlænge systemets support- og vedligeholdesesaftale på ubestemt tid.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.