Artikel top billede

Inmeta Crayon overtager konkursbo

Inmeta Crayon overtager konkursboet efter Norske Systemarkitekter.

Norske Inmeta Crayon som herhjemme overtog licensspecialisten Again i sommer, har indgået en aftale om at overtage konkursboet efter Norske Systemarkitekter (NSA). NSA har gennem en årrække været aktiv på det norske marked med særlig fokus på Oracle og Open Source-området.

Inmeta Crayon overtager med øjeblikkelig virkning alle 45 ansatte og samtlige forpligtelser over for kunderne.

"Vi har gennem længere tid fulgt NSA og har på kort tid formået at etablere en solid løsning sammen med ledelsen og de ansatte. Sammen vil vi repræsentere et stærkt fagmiljø inden for Oracle og Open Source som et naturligt alternativ for kunder og ansatte, siger Inmeta Crayons koncernchef Jarl Øverby i en pressemeddelelse.

"Vi er svært tilfredse"

Også administrerende direktør i NSA Kjetil Bjerke Karlsen er godt tilfreds med overtagelsen:

"Vi er svært glade for, at vi har fået en fremtidsrettet løsning med en stor industriel aktør som Inmeta Crayon. Det giver tryghed for ansatte og kunder".

Inmeta Crayon har fokus inden for licensrådgivning, konsulenttjenester og uddannelse.

Koncernen har i omegnen af 500 ansatte, hovedkontor i Oslo og er repræsenteret med datterselskaber i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Mellemøsten og Frankrig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Her er de bedste antivirus-programmer til Windows 10 lige nu (plus dem du nokskal holde dig fra)
Syv antivirus-programmer ligger helt i top, når det gælder om at levere solid antivirus-beskyttelse til Windows 10. Se listen over de bedste antivirus-programmer lige nu
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.