Artikel top billede

Comm2ig vinder millionordre til regioner

Den nyfusionerede forhandler bider sig fast på det offentlige marked.

Den nordsjællandske forhandler Comm2ig har sammen med to andre leverandører vundet udbuddet om at levere pc'er, tynde klienter, printløsninger, skærme og tilbehør til Region Hovedstaden, Region Nordjylland og Region Sjælland. Ordren har ifølge en pressemeddelelse fra firmaet en samlet værdi på "et trecifret millionbeløb".

Aftalen løber de næste tre år, men Comm2ig oplyser ikke hvor stor en del af ordren man selv har sat sig på.

Hos Comm2ig ser direktør Jimmy Hansen ordren som udtryk for, at kombinationen af kompetencer, professionalisme og smidighed gør en forskel, når offentlige kunder sender ordrer i udbud.

"Vi er naturligvis meget glade for og ikke mindst stolte af, at være en af de få udvalgte forhandlere på aftalen," siger Jimmy Hansen.

Det er ifølge Jimmy Hansen anden gang, at Comm2ig kommer med som leverandør på regionernes rammeaftale, og det understreger ifølge Jimmy Hansen at man nu for alvor er sat på landkortet som leverandør til det offentlige marked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere