Artikel top billede

KFI-direktør: Jeg er uvidende om Itgration

Selv om KFI var medejer af Itgration hævder direktør han aldrig har aldrig hørt om selskabets strandede softwareprojekt til flere millioner.

Ifølge den tidligere direktør Thomas Rørbæk blev et nu afskrevet softwareprojekt til flere millioner i den kuldsejlede forhandler Itgration brugt af storinvestoren KFI til at presse en af sine leverandører, EG Retail & Medie.

Læs: Direktør: Kuldsejlet forhandler skulle bruges til pression

Det kommer meget bag på Jesper Loiborg, der siden i sommer har været konstitueret administrerende direktør i KFI. Han hævder han ikke kender til det nu værdiløse softwareprojekt.

"Det er jeg faktisk ikke klar over. Jeg ved heller ikke, hvad motivet har været for at gå ind i det projekt. Det er alt sammen fra før min tid," siger Jesper Loiborg og afviser samtidig, at softwareprojektet skulle samtaleemne i KFI.

Han undrer sig dog over, at KFI angiveligt skulle have brugt det nu kuldsejlede it-projekt som pression over for en nuværende leverandør. 

"Jeg håber, at det er rent forretningsmæssigt, man er gået ind i det - og ikke for at udøve pression," siger Jesper Loiborg.

Han erklærer sig samtidig uforstående over for påstandene fra den nu forhenværende Itgration-direktør.

"Jeg ved heller ikke, hvorfor Thomas Rørbæk kommer med den udtalelse, eller hvad han vil med det. For det er lidt sent, hvis han mener, at projektet var færdigudviklet," siger Jesper Loiborg.

Ifølge det sidste regnskab fra Itgration, der nu er ved at blive opløst, blev softwareprojektet parkeret og afskrevet for fire millioner, da selskabet ikke kunne skaffe den fornødne kapital til at fuldføre det. 

Det undrer Jesper Loiborg sig over.

"Hvis projektet virkelig var færdigudviklet, hvorfor skulle der så bruges kapital," spørger han.

Men han understreger at han ikke kender til projektet. Han vil nu undersøge hvad der konkret er sket.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere