Artikel top billede

Smart betalingstjeneste fik mavepuster i Danmark - men er oppe at stå igen

iZettle nåede at blive populær blandt små virksomheder, inden tjenesten mistede støtte fra Visa. Nu har iZettle ny stor udbyder i stalden.

Betalingstjenesten iZettle fik en mindre mavepuster, da firmaet tidligere i år måtte fjerne muligheden for VISA og Dankort-betalinger, fordi VISA ikke vil godkende sikkerheden.

Men selv om det fjernede en stor del af firmaets trafik i Danmark, er iZettle langt fra slået ud af kurs endnu.

iZettle tilbyder en kortlæser, der kan gøre smartphones i stand til at gennemføre kortbetalinger.

iZettle kan nu meddele, at firmaet har fået en ny runde investeringskroner. Men mere vigtigt er, at iZettle nu har fået American Express med i investorkredsen.

Ved tidligere investeringsrunder er også MasterCard indtrådt i ejerkredsen. Den tætte forbindelse til betalingsgiganterne kunne være et varsel om, at iZettle i fremtiden kan gøre sig relevant for en en større kundegruppe.

I øjeblikket kan iZettle kun anvendes med MasterCard og Diners Club i Danmark. 

"Betalingsmarkedet ændrer sig hurtigt, og vi mener, at iZettles løsning vil kunne hjælpe især små forretninger, der typisk har anvendt kontanter, med at give dem en smart og let måde at modtage kortbetalinger på," udtaler Werner Decker, senior vice president hos American Express i Europa.

iZettle er oppe mod mange nye og gamle firmaer, der forsøger at kapre det voksende marked for mobile betalinger.

Opstartsfirmaet Square har succes i USA, og Paypal har også bevæget sig ind på markedet.

iZettle vil også bruge den nye investering til at bevæge sig mod nye markeder. I første omgang England.

iZettles andre investorer er Greylock Partners, Northzone, SEB Private Equity, Index Ventures og Creandum, som angiveligt har skudt over 180 millioner kroner i firmaet.

Ifølge iZettles nordiske presseafdeling er der snart nyt om iZettles forretning specifikt i Danmark og resten af Norden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere






Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.