Artikel top billede

Aarhus-forhandler dropper de troløse kunder

Fokus på salg og nursing af loyale kunder er vejen til vækst, lyder det fra østjysk HP-forhandler.

Trods krisen er den Aarhus-baserede HP-forhandler FLC kommet godt ind i det nye regnskabsår, hvor omsætningen ifølge direktør og indehaver Torben Høiberg ligger næsten 30 procent over det budgetterede.

Torben Høiberg fortæller, at fremgangen er resultatet af en bevidst satsning på mersalg kombineret med, at man gør en ekstra indsats for at please trofaste og dedikerede kunder. Men det er ikke sådan, at de mindre kunder nu bliver sat i anden række.

"Det er loyaliteten, vi gerne vil belønne. Det er ikke så afgørende, om en kunde køber fem eller hundrede klienter om året. Det afgørende er, om de er loyale. Små kunder skal jo også have serviceaftaler. En lille kunde med ti brugere kan sagtens købe serviceaftaler for 30.000 kroner, og har man ti af dem, er de lige så interessante som én stor kunde," siger han.

De 11 ansatte i FLC skabte i fjor en omsætning på cirka 20 millioner kroner, som mundede ud i et overskud før skat på 380.000 kroner.

Torben Høiberg fortæller, at FLC har planer om at lancere sit eget koncept for hosting-ydelser som en vej til at knytte kunderne tættere til sig, så man ad den vej kan skabe mersalg på de mere traditionelle infrastrukturprodukter.

"Langt de fleste virksomheder er stadig bedst tjent med at have set up'et og infrastrukturen hos dem selv, men vi har researchet lidt og fundet et set up, hvor vi ikke behøver at investere i licenser og hardware på samme måde, som mange andre måske vil gøre," siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere