Artikel top billede

Logica-direktør stopper - headhuntet til nyt topjob

Breaking News: Jesper Scharff stopper som direktør i Logica, som tidligere på året blev opkøbt af canadiske CGI.

Logica skal have ny direktør i Danmark. 

I dag klokken 10.00 blev det officielt, at den nuværende direktør Jesper Scharff stopper i selskabet, der tidligere i år blev købt af canadiske CGI.

"Jeg har været her i 11 år, og så var det på tide at prøve noget nyt, før man bliver en hel institution," siger Jesper Scharff til CRN.

Jesper Scharff fortsætter i Logica året ud, hvorefter han tiltræder som administrerende direktør i Skandinavisk Data Center (SDC), som ligger omkring 300 meter fra hans nuværende arbejdsplads.

"Der dukkede en spændende mulighed op som administrerende direktør hos SDC. Det, syntes jeg, lød rigtig spændende, og efter 11 år er det måske meget godt at prøve noget nyt, og det passede rigtig godt sammen," siger han om det tilbud, han har tygget på i et par måneder.

Logica skal snart i gang med en transformation fra Logica Danmark til CGI Danmark som følge af opkøbet tidligere på året.

Ny konstitueret administrerende direktør i Logica Danmark bliver Martin Petersen, der tidligere har været ansvarlig for forretningsområdet for den offentlige sektor i Logica.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere