Artikel top billede

Thomas Christensen er 32 år, forlovet og far til en datter på 5½ år. Han bor i Hellerup, nord for København og er i øvrigt medlem af kommunalbestyrelsen i Gentofte for Konservative siden december 2009.

Konservativ politiker skal styrke Tech Data

Er man ikke klar til at sadle om, kan man i løbet af kort tid blive hægtet af, mener Tech Data nybagte enterprisechef, Thomas Christensen

Hvad holder du mest og mindst af ved it-branchen?

Jeg holder mest af, at det er en branche i konstant forandring, og at man hver dag skal forholde sig til nye ting. Jeg holder mindst af, at vi i Danmark ofte handler på pris og ikke på langsigtede relationer og win win.

Hvad er du mest stolt af i din karriere?

Mit netværk i kanalen (og generelt). Jeg har altid haft fokus på at bygge langsigtede og gode relationer; det er jeg stolt af.

Og hvad er du mindst stolt af?

Jeg har som sådan ikke noget at skamme mig over. Dog er det ofte en kilde til frustration, at der kun er 24 timer i døgnet.

Hvilken person i it-branchen har betydet mest for dig?

På internationalt plan vil jeg sige Andy Hunt, som er VP for VMwares Channel i EMEA. På mere lokalt plan vil jeg sige mine tidligere chefer hos Ravenholm Computing, Per Rex og Claus
Roager.

Hvor ville du være i dag, hvis du kunne gå tilbage i tiden og selv udforme din karriere?

Det kan måske lyde mærkeligt, men jeg er utroligt glad og taknemmelig over, hvor jeg er nået til, og jeg ville ikke lave noget om.

Hvad laver du om 10 år?

Jeg arbejder med den regionale kanal - højst sandsynligt i en succesfuld amerikansk virksomhed.

Hvilket job ville du have, hvis du kunne vælge frit?

Jeg ville helt klart arbejde med mennesker og prøve at kombinere noget iværksætteri med en form for social-økonomisk indsats. Jeg er meget interesseret i, hvad der tænder mennesker til at yde deres bedste for den fælles sag.

Hvad er den største trussel mod din del af branchen?

Manglende vilje eller evne til at tilpasse sig de "nye" trends inden for it, såsom cloud, BYOD, converged infrastructure osv. Det gælder jo egentlig hele branchen: er man ikke klar til at sadle om, kan man i løbet af kort tid blive hægtet af.

Hvad ville du gøre, hvis du var Danmarks it-minister?

Sætte en vision og ambition om, at Danmark skulle være det førende land i verden inden for it. Jeg mener, det er realistisk med de rigtige indsatser og fokus.

Hvordan takler du arbejdspres?

Jeg takler det ved at bevare roen og strukturen og så ved en effektiv prioritering. Alt er ikke lige vigtigt.

Hvordan kobler du af?

Det bedste er faktisk en løbe- eller cykeltur. Der er ikke noget bedre til at nulstille hjernen end motion. Efter en tur i det fri kan jeg ofte også være mere for min familie.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere