Artikel top billede

Norwegian klar med trådløs underholdning i flyet

Norwegian har allerede trådløst internet i sine fly, og nu bliver der adgang til et bredt udvalg af digitalt indhold på de rejsendes egne mobile enheder.

Det norske flyselskab Norwegian har planer om at introducere et nyt digitalt underholdnings-system i sine fly til næste år. Det skriver New York Times. Norwegian har allerede gratis trådløst internet på mange af sine fly, og det skal nu bruges til at levere et bredt udvalg af digitalt indhold, som musik, video og artikler fra flyselskabets egets blad, til de flyrejsendes egne computere, smartphones og tablet-pc'er.

Ifølge avisen bliver der tale om en dedikeret online-portal, hvor de rejsende har adgang til det digitale indhold under hele flyturen.

Mange flyselskaber tilbyder allerede film, musik og spil på de lange ture, men her er man typisk nødt til at bruge de skærme, der er indbygget i sæderne. Med det nye system kan man få indholdet leveret til sine egne mobile enheder.

Desuden er systemet nu konstant koblet til nettet, i modsætning til andre flyselskaber, hvor film og musik bliver leveret fra lokale computere under sædet.

"Vi vil ændre hele den måde, rejseindholdet bliver organiseret på, lige fra begyndelsen til slutningen af rejsen," siger Norwegians marketing-chef Stine Steffensen Borke.

Norwegian tilbyder i øjeblikket trådløst internet på 80 procent af sin flåde med 68 fly. De fleste andre flyselskaber tager penge for trådløs netadgang, hvis de overhovedet tilbyder det.

Firmaet Ink, som leverer magasiner til en række flyselskaber verden over, har indgået et samarbejde med Norwegian om den nye tjeneste. Her vil man blandt andet tilbyde indhold, der er skræddersyet til flyets destination, og det er planer at sælge annoncer på portalen, der skal være klar til januar.

Ink fortæller, at man samarbejder om et lignende projekt med togselskabet Eurostar, som blandt andet står for transporten gennem kanaltunnellen.

De gamle papirmagasiner forsvinder dog ikke fra Norwegians fly, men de bliver fyldt med henvisninger til online-tjenesten.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.