Artikel top billede

Nu kommer Office-pakken til Android, iPhone og iPad

Nu bliver det lettere at arbejde på din smartphone og tablet. Office-pakken til Android, iPhone og iPad er på trapperne.

Rygterne om en iPhone og iPad-udgave af Microsoft Office-pakke begyndte at svirre for knap et år siden.

Men skal vi tro det amerikanske teknologi-medie The Verge, ser rygterne nu langt om længe ud til at blive til virkelighed.

Ifølge The Verge bekræfter flere kilder med viden om Microsofts planer for Office-pakken, at en lancering af Microsoft Office til iPhone, iPad og Android-enheder er nært forstående.

iOS-udgave til februar

Efter al sandsynlighed vil lanceringen ske i starten af 2013.

IOS-udgaven vil blive lanceret først i februar eller starten af marts, mens Android-version vil komme til maj.

The Verge skriver, at den mobile udgave af Office-pakken vil komme i en gratis udgave, hvor det kun er muligt at åbne og læse Office-filer på enheden. Du kan dog også få mulighed for at redigere i dokumenterne, men det kræver, at du tegner et abonnement på Microsofts cloud-tjeneste Office 365.

På trods af dette vil funktionaliterne følge The Verges kilder dog langt fra matche dem, som du finder i en fuld udgave af Microsoft Office.

Ønsker du en tablet med en fuld udgave af Office-pakken, ser Microsofts egen Surface-tablet og lignende Windows-tablets derfor stadigvæk ud til at være den eneste mulighed.

Microsoft har tidligere afvist rygter

Allerede i februar sidste år hørte vi dog de første rygter om den kommende mobile udgave af Office-pakken.

På daværende tidspunkt var det den amerikanske iPad-avis The Daily, der hævdede, at en af avisens journalister havde haft lejlighed til at prøve en iPad-version af Microsoft Office.

Avisen bragte også et billede, der angiveligt forestillede en iPad-udgave af Microsoft Office. Microsoft var dog efterfølgende været ud og bestride billedets ægthed, men virksomheden ønskede dog sidste år hverken at be- eller afkræfte rygtet om, at Office-pakken var på vej til iPad eller iPhone.

Senest har en software-chef for Microsoft i Tjekkiet for få uger siden været ude og bekræfte planen om, at Office er på vej til iOS og Android. Kort tid efter måtte Microsoft i USA dog afvise den tjekkiske software-chefs udmeldinger som værende "upræcise oplysninger".

Læs også:

Stor forvirring: Er dette Microsoft Office til iPad?

Anmelderne: Derfor er Microsofts Surface en lunken omgang
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Salesforce CoE Business Partner

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Experienced Data Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere