Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Nyt kreditkort har indbygget tastatur og skærm

Mastercard har kombineret det traditionelle kreditkort med en elektronisk nøgleviser.

Det nye Display Card fra Mastercard har et indbygget LCD-display og berøringsfølsomme taster. Det er en slags kombination af et almindeligt kreditkort med de elektroniske nøglevisere, som blandt andet bruges til NemID.

Her kan man altså få vist engangskodeord til netbanken direkte på kortet, så det er ikke nødvendigt at bære rundt på en separat enhed. Det kaldes også for et one-time password eller OTP.

Bortset fra det fungerer Display Card som et almindeligt kreditkort. Men der er mange flere muligheder i fremtiden.

Det indbyggede display kunne blandt andet bruges til at vise saldoen på kontoen, bonuspoint eller en oversigt med de seneste transaktioner.

Det ser ud til, at kunderne hos Standard Chartered Bank i Singapore bliver de første, der får det nye kort. Banken vil sende kortet til alle sine online-kunder i starten af det nye år.

"I stedet for at sende kunderne endnu en klodset mobil enhed, er det så ikke meget smartere at erstatte den med noget, som allerede ligger i pungen?" siger V. Subba fra  Standard Chartered Bank i en pressemeddelelse.

Flere europæiske banker, herunder belgiske Banca Monte Paschi Belgio, har også planer om at bruge forskellige udgaver af kortet med eller uden tastatur.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.