Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Tre tip: Få optimal sikkerhed på din Facebook-konto

Har du styr på din Facebook-sikkerhed? Her er tre funktioner, du skal slå til.

Forestil dig, at en fremmed får adgang til din Facebook-konto.

Med tanke på hvor mange personlige informationer, der ligger på de fleste Facebook-konti, kan det perspektiv få det til at løbe koldt ned ad ryggen på mange af os.

Og en hacker kan ikke blot få adgang til alle dine informationer og beskeder. Hackeren kan også få adgang til at poste beskeder på dine vegne - og ikke mindst på vegne af de Facebook-sider, som du administrerer.

Men du kan minimere risikoen for overgreb mod din konto, hvis du slår følgende funktioner til i dine Facebook-indstillinger.

Du finder alle indstillingerne ved at logge ind på din Facebook-konto, vælge "kontoindstillinger" og dernæst "sikkerhed".

1. Slå https til

Har du ikke allerede slået såkaldt sikker browsing til under dine Faceboook-indstillinger, så få gjort det i en fart.

Når du har gjort det, vil du i fremtiden automatisk logge ind på Facebook via en krypteret https-forbindelse.

Det betyder, at det ikke længere vil blive muligt for en hacker at opfange de data, du udveksler med Facebook - eksempelvis hvis du sidder på et åbent Wi-Fi-netværk.

2. Slå "log-in notifikationer" til

Du kan få Facebook til at advare dig, hvis der har været logget ind på din konto fra en fremmed computer.

Det gør du ved at slå funktionen "log-in notifikationer" til.

Når du første gang logger ind på din Facebook-konto med en ny enhed, bliver du bedt om registrere og navngive enheden.

Bliver der i fremtiden logget ind fra en ny enhed, vil du med det samme modtage en advarsel via mail eller sms-besked.

Ved at gå ind under punktet genkendte enheder, kan du hele tiden holde øje med, hvilke enheder du gennem tiden har givet tilladelser til. Og du kan løbende fjerne enheder fra listen.

Under punktet "aktive sessioner" kan du ligeledes se, hvilke enheder der senest har været logget på din konto, og hvorfra i verden det er sket.

3. Slå "login-godkendelser" til

Du får den højeste sikkerhed på din Facebook-konto, hvis du bruger en såkaldt to-faktor-løsning, hvor du ud over dit permanente password også modtager et nyt på sms-besked. 

Facebook kalder funktionen "login-godkendelser".

Det vil sige, at du ud over at skulle indtaste dit almindelige kodeord også skal indtaste et kodeord, som du modtager på sms, hver gang du logger ind fra en ny enhed.

Læs også:

Hacker deler opskriften: Sådan stjal jeg sexbilleder fra Hollywood 

Sådan gør du dit online-liv irriterende sikkert 

Sådan sikrer du dig på et åbent netværk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.