Artikel top billede

Microsoft sælger billige Windows 8-enheder til skoler

Microsoft vil hjælpe de svagest stillede elever i skolerne med at få fat i den nyeste teknologi.

Microsoft har i tirsdags lanceret en ny ordning, hvor britiske skoler kan købe Windows 8 enheder med stor rabat, skriver britiske MicroScope.

Med projektet, der kaldes 'Shape the Future', vil Microsoft give børn mulighed for få den nyeste teknologi i hænderne, uden at prisen er tårnhøj.

Det sker ifølge Microscope blandt andet i samarbejde Intel og it-specialister fra RM Education.

Mike Allen, administrerende direktør for RM Education, siger til MicroScope, at projektet vil være med til at skabe lige vilkår for alle børn uanset deres baggrund.

At alle statsfinansierede uddannelsesinstitutioner kan ansøge om den nye købsordning uden nogen øvre grænse for antallet af indkøbte enheder.

Der er dog én betingelsen. Mindst halvdelen af de penge, som kommer fra staten, skal gå til at sikre, at de svagest stillede får mulighed for også at erhverve sig den nyeste teknologi, som projektet omfatter.

MicroScope skriver, at produkterne, som er omfattet af ordningen, spænder fra en low-end netbook, som er designet af RM med Windows 7 Professional, til Acer W510 som kører Windows 8 Pro. Sidstnævnte maskine er dog ikke kommet på markedet endnu. Alle enhederne kommer med en præinstalleret version af Microsoft Office Professional 2010 og Microsofts antivirus-software.

Ordningen vil til at starte med køre som pilotprojekt i et år, skriver MicroScope. Computerne kommer til at koste fra omkring 2200 danske kroner.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.