Artikel top billede

EET: Paneuropæisk Canon-aftale luner

Har pludselig bredden fra de store forkromede lufthavnsløsninger til private forbrugere.

EET Europarts har lavet en aftale, der gør det muligt for distributørens overvågningsdivision, at sælge Canons sikkerhedskameraer i 20 europæiske lande.

"Vi er overbeviste om, at vi over de kommende måneder, vil være i stand til at tilbyde vores kunder et bedre udvalg af kameraer end nogensinde før," udtaler Stefan Nilsson,  der er chef for EET Europarts overvågningsforretning.

Det er en nemlig en aftale, der passer som fod i hose på EET Europarts overvågningsstrategi, fortæller marketingchef Michael Toft.

"Vi manglede en spiller til at dække det brede spekter af overvågningskameraer, hvor vi i forvejen eller har et fint udvalg. Vi forventer os rigtig meget af Canon-agenturet, De udvikler selv deres linser og objektiver og har produkter, der kan dække fra private løsninger til store forkromede løsninger, hvor det gælder overvågning af lufthavne," siger Michael Toft.

Overvågningsforretningen er voksende hos EET Europarts, hvor det er den tredjestørste division, der fylder omkring 12 procent af distributørens forretning.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere