Artikel top billede

McAfee-stifter eftersøgt i mordsag

John McAfee er nu eftersøgt af politiet i Belize, som vil afhøre ham om drabet på hans nabo.

Politiet i Belize ønsker at afhøre John McAfee efter skuddrabet på hans nabo, den 52-årige restaurant-ejer Gregory Faull, som blev fundet dræbt lørdag nat. De to mænd havde haft mange problemer og så sent som sidste onsdag havde Faull indgivet en klage hos det lokale borgmesterkontor, hvor han hævdede at McAfee havde "affyret pistoler" og opført sig truende.

Stifteren af antivirus-firmaet McAfee er dog ikke mistænkt i sagen endnu, ifølge CBS, men flere medier fortæller at han har forbindelser til den kriminelle underverden i Belize.

Tidligere i år blev John McAfee blev anholdt for ulovlig våbenbesiddelse efter en ransagning af hans hjem.

En specialenhed under politiet i det mellemamerikanske land - den såkaldte Gang Suppression Unit - gennemførte i april en ransagning i en ejendom, der tilhører den 66-årige. Her fandt politiet blandt andet otte geværer og to pistoler, og John McAfee blev anholdt sammen med tre af sine sikkerhedsvagter for ulovlig våbenbesiddelse.

Han blev løsladt 14 timer senere efter forhandlinger med den amerikanske ambassade i Belize.

McAfee afviste alle anklagerne og hævdede at politiaktionen er en reaktion på, at han har nægtet at donere penge til regeringspartiet United Democratic Party.

Ejendommen fungerer som hovedkvarter for Belize Ecological Foundation, som angiveligt har fundet et nyt og meget effektivt antibiotikum i regnskoven i Belize. Politiet har også ransaget laboratoriet på ejendommen og beslaglagt prøver af antibiotika.

Ifølge det lokale nyhedsmedie Channel5 har McAfee ikke licens til at fremstille antibiotika i Belize. Det lokale politi oplyste desuden, at to af de fire sikkerhedsvagter på ejendommen slet ikke havde licens til at arbejde som vagter. En af McAfees vagthunde blev skudt og dræbt af politiet.

Ifølge Gizmodo har McAfee eksperimenteret med narkotiske stoffer og skrevet om effekterne i et russisk online-forum på nettet.

Sikkerheds-leverandøren McAfee blev solgt til Intel i august 2010 for omkring 7,7 mia. dollar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere