Artikel top billede

Olof Sand stopper i Proact IT Group.

Topchef kvitter storage-forhandler: Nu skal han bekæmpe skadedyr

Storage-forhandleren Proact IT Group har i dag fået ny administrerende direktør.

Proact IT Group får ny direktør. Olof Sand, der indtil nu har været administrerende direktør i syv år, fratræder sin direktørstilling til fordel for jobbet som administrerende direktør i skadedyrsbekæmpelsesvirksomheden Anticimex.

Ny mand i førersædet bliver 55-årige Martin Ödman, der tidligere har haft ansvaret for Sydsverige, Danmark og Storbritannien som Business Unit Director. 

Han har været i Proact IT Group siden 1997 og ejer øjeblikket i øjeblikket 15.022 aktier i firmaet.

Ifølge Anders Hultmark, der er bestyrelsesformand i Proact IT Group, vil selskabet med ansættelsen af Martin Ödman fortsat fokusere på lønsom vækst i såvel eksisterende som i nye markeder.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse her til formiddag.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere