Apple søger dansk-talende ingeniør - kommer Siri på dansk?

Måske kan du score et drømmejob hos Apple?

Meget tyder på, at du i fremtiden får lov til at tale dansk med din iPhones digitale assistent, Siri.

I hvert fald har Apple slået et job op på Apple.com, hvor den amerikanske virksomhed søger en dansk-talende ingeniør, der som led i en seks måneders praktik skal arbejde med Siri.

Ud over en dansk-talende ingeniør leder Apple også efter ingeniører, der kan tale arabisk, finsk, fransk, koreansk kinesisk, hollandsk, norsk og svensk.

Selv om det ikke fremgår direkte af opslaget, vurderer Apple-sider som eksempelvis 9to5Mac, at det er et tegn på, at Apple arbejder på at viderudvikle Siri, så tjenesten kommer til at understøtte endnu flere sprog.

Noget for dig?
Falder stillingen i din interesse, kan det nævnes, at Apple ud over sprogkravene også forventer, at du som minimum har en naturvidenskabelig bachelor-uddannelse samt kendskab og føling med flerkulturelle og flersproglige problemstillinger.

I jobopslaget fremhæver Apple ligeledes, at du skal være parat til at arbejde i et miljø med højt tempo og aggressive produktionskrav.

Sidst men ikke mindst forventer Apple, at du har erfaring med at kode hjemmesider i Ruby on Rails, erfaring med at udvikle Mac- og Windows-software samt erfaring med at udvikle automatiserede scripts.

Får du jobbet, bliver din arbejdsplads i Cupertino i Californien, hvor Apple har sit hovedkvarter.  

Læs hele opslaget her

Læs også:
 
Her er danskeren bag Apples Siri

Her er seks Siri-funktioner du vil elske   

Afsløring: Her er Apple-butikkernes succesformular
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.