Artikel top billede

Apple søger dansk-talende ingeniør - kommer Siri på dansk?

Måske kan du score et drømmejob hos Apple?

Meget tyder på, at du i fremtiden får lov til at tale dansk med din iPhones digitale assistent, Siri.

I hvert fald har Apple slået et job op på Apple.com, hvor den amerikanske virksomhed søger en dansk-talende ingeniør, der som led i en seks måneders praktik skal arbejde med Siri.

Ud over en dansk-talende ingeniør leder Apple også efter ingeniører, der kan tale arabisk, finsk, fransk, koreansk kinesisk, hollandsk, norsk og svensk.

Selv om det ikke fremgår direkte af opslaget, vurderer Apple-sider som eksempelvis 9to5Mac, at det er et tegn på, at Apple arbejder på at viderudvikle Siri, så tjenesten kommer til at understøtte endnu flere sprog.

Noget for dig?

Falder stillingen i din interesse, kan det nævnes, at Apple ud over sprogkravene også forventer, at du som minimum har en naturvidenskabelig bachelor-uddannelse samt kendskab og føling med flerkulturelle og flersproglige problemstillinger.

I jobopslaget fremhæver Apple ligeledes, at du skal være parat til at arbejde i et miljø med højt tempo og aggressive produktionskrav.

Sidst men ikke mindst forventer Apple, at du har erfaring med at kode hjemmesider i Ruby on Rails, erfaring med at udvikle Mac- og Windows-software samt erfaring med at udvikle automatiserede scripts.

Får du jobbet, bliver din arbejdsplads i Cupertino i Californien, hvor Apple har sit hovedkvarter.  

Læs hele opslaget her

Læs også:
 
Her er danskeren bag Apples Siri

Her er seks Siri-funktioner du vil elske   

Afsløring: Her er Apple-butikkernes succesformular
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere