Artikel top billede

Nyt Comendo-frasalg giver britisk hosting-gigant dansk fodfæste

Med købet af Comendo Network får stor britisk cloud-udbyder dansk organisation og adgang til de store kunder.

It-koncernen Comendo har for anden gang indenfor to uger frasolgt et af deres forretningsben. Først var det teleforretningen, som blev solgt til Ipvison. Nu har Comendo også frasolgt deres forretningsenhed Comendo Network. Køberen er den britiske hostinggigant Interoute.

"Gennem købet af Comendo Network forstærker vi vores position i Danmark og Norden. Det giver os en kritisk masse på det danske marked og en rigtig god platform for at udvikle vores cloud-baseret netværksløsninger og videokommunikation," udtaler Gareth Williams, der er CEO for Interoute, i forbindelse med opkøbet.

Ifølge Comendo er frasalget af Comendo Network et led i en fokusering på kerneforretningen, som er it-sikkerhedsløsninger i skyen.

"Frasalget af Comendo Network er en del af transformationen af Comendo, som bestyrelsen satte i gang i 2011. Vi har på bare ti dage realiseret to store salg, og vi ser nu frem til at samle kræfterne om vores security-forretning, som går en lovende fremtid i møde. Vi skal skærpe vores profil og position på det danske og internationale marked som en af en mest markante udbydere af it-sikkerhed i skyen," udtaler Comendos topchef Gert Rieder.

I forbindelse med frasalget bliver den hidtidige chef for Comendo Network Jesper Aagaard country manager for Interoute i Danmark, ligesom medarbejderne flytter med over i Interoute.

"Det er en anerkendelse af Comendo Networks arbejde, vores medarbejdere og den flotte kundeportefølje, der nu overgår til Interoute. I forhold til Interoute's ambitioner om at styrke positionen på det nordiske marked er købet af Comendo Network et helt rigtigt skridt," udtaler Jesper Aagaard.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?