Artikel top billede

Nyt Comendo-frasalg giver britisk hosting-gigant dansk fodfæste

Med købet af Comendo Network får stor britisk cloud-udbyder dansk organisation og adgang til de store kunder.

It-koncernen Comendo har for anden gang indenfor to uger frasolgt et af deres forretningsben. Først var det teleforretningen, som blev solgt til Ipvison. Nu har Comendo også frasolgt deres forretningsenhed Comendo Network. Køberen er den britiske hostinggigant Interoute.

"Gennem købet af Comendo Network forstærker vi vores position i Danmark og Norden. Det giver os en kritisk masse på det danske marked og en rigtig god platform for at udvikle vores cloud-baseret netværksløsninger og videokommunikation," udtaler Gareth Williams, der er CEO for Interoute, i forbindelse med opkøbet.

Ifølge Comendo er frasalget af Comendo Network et led i en fokusering på kerneforretningen, som er it-sikkerhedsløsninger i skyen.

"Frasalget af Comendo Network er en del af transformationen af Comendo, som bestyrelsen satte i gang i 2011. Vi har på bare ti dage realiseret to store salg, og vi ser nu frem til at samle kræfterne om vores security-forretning, som går en lovende fremtid i møde. Vi skal skærpe vores profil og position på det danske og internationale marked som en af en mest markante udbydere af it-sikkerhed i skyen," udtaler Comendos topchef Gert Rieder.

I forbindelse med frasalget bliver den hidtidige chef for Comendo Network Jesper Aagaard country manager for Interoute i Danmark, ligesom medarbejderne flytter med over i Interoute.

"Det er en anerkendelse af Comendo Networks arbejde, vores medarbejdere og den flotte kundeportefølje, der nu overgår til Interoute. I forhold til Interoute's ambitioner om at styrke positionen på det nordiske marked er købet af Comendo Network et helt rigtigt skridt," udtaler Jesper Aagaard.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere