Artikel top billede

Nyt Comendo-frasalg giver britisk hosting-gigant dansk fodfæste

Med købet af Comendo Network får stor britisk cloud-udbyder dansk organisation og adgang til de store kunder.

It-koncernen Comendo har for anden gang indenfor to uger frasolgt et af deres forretningsben. Først var det teleforretningen, som blev solgt til Ipvison. Nu har Comendo også frasolgt deres forretningsenhed Comendo Network. Køberen er den britiske hostinggigant Interoute.

"Gennem købet af Comendo Network forstærker vi vores position i Danmark og Norden. Det giver os en kritisk masse på det danske marked og en rigtig god platform for at udvikle vores cloud-baseret netværksløsninger og videokommunikation," udtaler Gareth Williams, der er CEO for Interoute, i forbindelse med opkøbet.

Ifølge Comendo er frasalget af Comendo Network et led i en fokusering på kerneforretningen, som er it-sikkerhedsløsninger i skyen.

"Frasalget af Comendo Network er en del af transformationen af Comendo, som bestyrelsen satte i gang i 2011. Vi har på bare ti dage realiseret to store salg, og vi ser nu frem til at samle kræfterne om vores security-forretning, som går en lovende fremtid i møde. Vi skal skærpe vores profil og position på det danske og internationale marked som en af en mest markante udbydere af it-sikkerhed i skyen," udtaler Comendos topchef Gert Rieder.

I forbindelse med frasalget bliver den hidtidige chef for Comendo Network Jesper Aagaard country manager for Interoute i Danmark, ligesom medarbejderne flytter med over i Interoute.

"Det er en anerkendelse af Comendo Networks arbejde, vores medarbejdere og den flotte kundeportefølje, der nu overgår til Interoute. I forhold til Interoute's ambitioner om at styrke positionen på det nordiske marked er købet af Comendo Network et helt rigtigt skridt," udtaler Jesper Aagaard.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere