Artikel top billede

Mand stoppet med komplet kontor i bilen

En 35-årig tysker har taget det mobile kontor til ekstremer.

En 35-årig fyr, som tyske færdselsbetjente for nylig standsede, lader sig ikke begrænse af faste kontorpladser og kablede forbindelser.

I Ford'en fandt betjentene et nærmest komplet kontor med routere, computer og printere, som manden selv havde forsynet bilen med (se billedet til højre).

Tyskeren blev egentlig standset for ulovlig overhaling af en lastbil og for at køre 130 km/t, hvor det kun var lovligt at køre 100, skriver MercuryNews.com

I stedet for blot straks at give manden en fartbøde tjekkede de forbavsede betjente hele den veludrustede stationcar. På en træramme havde manden ombygget passagersædet til et kontor, der kunne gøre de fleste kørende sælgere og konsulenter misundelige.

En inverter serverede strøm til hele herligheden. Både router, printer og et navigationssystem. Bilen var både forsynet med Wi-Fi og mobilt data via dongle.

Den bærbare var placeret i en docking station med vinkel, så den i teorien kunne betjenes under kørsel fra førersædet.
 
Da det ikke kunne bevises, at han har betjent computeren eller andre af de elektroniske gadgets under kørslen, slap han med en bøde for den høje fart og en påtale for at have løse ting i kabinen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere