Artikel top billede

Nu hedder vi Channelworld

CRN skifter navn til Channelworld og er fremover et rent netmedie. Vedkommende og kritisk journalistik er stadig vores varemærke.

Så er det officielt: Nu hedder vi Channelworld

Siden CRN startede i 1999, har vi været et netmedie med daglige nyheder. Over årene er journalistikken på nettet blevet stadig vigtigere for os.

Nu tager vi konsekvensen af den nye virkelighed og går 100 procent på nettet. Det gør vi for at kunne koncentrere os endnu mere om at lave relevante og spændende historier om og for den danske it-salgskanal.

Fremover bedriver vi vores kanaljournalistik under navnet Channelworld her på Channelworld.dk. Og vi vil fortsætte med at være det kritiske kanalmedie, vi altid har været.

Det sidste trykte blad bliver Channelworld Image 2012, der kommer på gaden 12. december. Her vil vi præsentere den årlige undersøgelse, hvor danske it-forhandlere bedømmer producenter og distributører. Igen i år har forhandlerne været ved tastaturet og afsagt deres dom, som bliver offentliggjort i Channelworld Image.

Selv om det trykte blad forsvinder, vil vi forsat servicere den danske salgskanal under navnet Channelworld. Og nu meget bredere. Blandt andet vil vi gøre kanalkonferencen Channelworld Expo, som vi arrangerede for første gang i år, til en årligt tilbagevendende begivenhed.

Ikke mindst vil vi fortsætte med at være kanalens medie med kritiske, vedkommende og tilbundsgående artikler om forhandlere, distributører og producenter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere