Artikel top billede

Trods store investeringer: Distributør kommer ud med stort plus

Nordiske planer er fortsat intakte for Allerød-distributøren SEC Datacom.

Direktør i Allerød-distributøren SEC Datacom, Lars Zinglersen, hævder selv, at han er glad mand, som følge af det seneste års overskud på 5,5 millioner kroner før skat - små 200.000 kroner mindre end i sidste regnskab.

"Det er på samme niveau som sidste år. Og det var et rigtig godt resultat. I år har vi endda brugt rigtig mange penge på at investere i fremtiden," siger Lars Zinglersen.

Han fortæller uddybende, at SEC Datacom har brugt en del penge på at investere i at opbygge en cloud-platform. Den vil SEC Datacom bruge til at sælge cloud-ydelser gennem deres forhandlernet, hvor det er meningen at forhandleren kan sælge dem under eget navn.

Channelworld skrev forleden om cloudsatningen. Artiklen kan læses her.

Hvor SEC Datacom er langt med cloudsatsningen, er det ikke gået helt så hurtigt med den nordiske satsning, som SEC Datacom bebudede sidste år. Her antydede Lars Zinglersen, at SEC Datacom sandsynligvis ville købe op enten i Norge eller Sverige. Men han må altså erkende, at det måske ikke er gået helt så hurtigt, som han havde håbet det ville gå.

"Vi har arbejdet på det, men det er endnu ikke lykkes os at lukke en aftale med en partner. Men selv om vi ikke har købt nogle selskaber, så er vi tilstede i begge lande. Vi har 25-30 forhandlere, som vi leverer til i Sverige og Norge," siger Lars Zinglersen.

"Men jeg har megarespekt for at gå ind i Sverige og Norge. Man kan ikke bare gå ind og gøre, som man gør herhjemme i Danmark. Selv om det bare er Norge og Sverige, er vi mere forskellige, end man måske regner med," siger Zinglersen og fortsætter.

"Ting tager tid, hvis man skal gøre det rigtigt: Men nu strammer det til på den gode måde. Jeg tror, at vi inden for seks til ni måneder har en endelig aftale i Norge og Sverige," siger Lars Zinglersen, som ikke mindst på grund af investeringen i cloud-services ser optimistisk på fremtiden.

"Det er vigtigt at vi investerer i nye ting, for ellers har vikke noget at leve af i morgen," siger han.

Samtidig fortæller han, at de første måneder i det nye regnskabsår viser en fremgang på 16 procent i omsætningen.

"Vi kan mærke, at der sker noget i markedet. Så jeg tror også, at vi får et godt resultat i næste regnskab," vurderer Lars Zinglersen.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere