Artikel top billede

Trods store investeringer: Distributør kommer ud med stort plus

Nordiske planer er fortsat intakte for Allerød-distributøren SEC Datacom.

Direktør i Allerød-distributøren SEC Datacom, Lars Zinglersen, hævder selv, at han er glad mand, som følge af det seneste års overskud på 5,5 millioner kroner før skat - små 200.000 kroner mindre end i sidste regnskab.

"Det er på samme niveau som sidste år. Og det var et rigtig godt resultat. I år har vi endda brugt rigtig mange penge på at investere i fremtiden," siger Lars Zinglersen.

Han fortæller uddybende, at SEC Datacom har brugt en del penge på at investere i at opbygge en cloud-platform. Den vil SEC Datacom bruge til at sælge cloud-ydelser gennem deres forhandlernet, hvor det er meningen at forhandleren kan sælge dem under eget navn.

Channelworld skrev forleden om cloudsatningen. Artiklen kan læses her.

Hvor SEC Datacom er langt med cloudsatsningen, er det ikke gået helt så hurtigt med den nordiske satsning, som SEC Datacom bebudede sidste år. Her antydede Lars Zinglersen, at SEC Datacom sandsynligvis ville købe op enten i Norge eller Sverige. Men han må altså erkende, at det måske ikke er gået helt så hurtigt, som han havde håbet det ville gå.

"Vi har arbejdet på det, men det er endnu ikke lykkes os at lukke en aftale med en partner. Men selv om vi ikke har købt nogle selskaber, så er vi tilstede i begge lande. Vi har 25-30 forhandlere, som vi leverer til i Sverige og Norge," siger Lars Zinglersen.

"Men jeg har megarespekt for at gå ind i Sverige og Norge. Man kan ikke bare gå ind og gøre, som man gør herhjemme i Danmark. Selv om det bare er Norge og Sverige, er vi mere forskellige, end man måske regner med," siger Zinglersen og fortsætter.

"Ting tager tid, hvis man skal gøre det rigtigt: Men nu strammer det til på den gode måde. Jeg tror, at vi inden for seks til ni måneder har en endelig aftale i Norge og Sverige," siger Lars Zinglersen, som ikke mindst på grund af investeringen i cloud-services ser optimistisk på fremtiden.

"Det er vigtigt at vi investerer i nye ting, for ellers har vikke noget at leve af i morgen," siger han.

Samtidig fortæller han, at de første måneder i det nye regnskabsår viser en fremgang på 16 procent i omsætningen.

"Vi kan mærke, at der sker noget i markedet. Så jeg tror også, at vi får et godt resultat i næste regnskab," vurderer Lars Zinglersen.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere