Artikel top billede

Evernote vil ind i virksomhederne: Klar med erhvervsløsning

Ny løsning skal blåstemple Evernote i virksomhederne.

Forbruger-software sniger sig langsomt ind i virksomhederne. 

Eksempelvis har en undersøgelse vist, at 1 ud af 5 ansatte i virksomheder bruger Dropbox til arbejdet. Ofte til it-chefens store fortrydelse, skriver it-mediet Gigaom.

Men nu forsøger den digitale notesblok Evernote at få et mere officielt ben indenfor i virksomhederne.

Det sker med lanceringen af erhvervsløsningen Evernote Business.

Indtager firmaer af bagdøren

Evernote har ifølge techbloggen Techcrunch selv lavet brugerundersøgelser, der viser, at 66 procent af tjenestens brugere allerede anvender Evernote i forbindelse med deres arbejde.

Men i kun 15 procent tilfældene er det, fordi virksomheden selv stiller løsningen tilrådighed.

Evernote Business koster 10 dollar om måneden - lige knap 60 kroner - per ansat og fungerer som en overbygning til de ansattes egne personlige Evernote-konti.

Det vil sige, at brugerne med en business-konto får mulighed for enten at gemme notater i en privat notesbog, der forbliver privat, eller i en business-notesbog, der tilgængelig for alle i dit firma. Arbejdsgiverne har i sidste ende ejerskabet over det, du gemmer i dine business-notesbøger, hvilket betyder, at dine notesbøger forbliver i virksomheden, efter at du skiftet job. 

Alle i virksomheden kan lave søgninger i samtlige business-notesbøger, ligesom det er muligt at organisere alle virksomhedens business-notesbøger i mapper, såkaldte business libraries, der er tilgængelige for alle.

Evernote Business bliver i første omgang lanceret i USA, Canada, Frankrig, Japan, Schweiz, USA og Tyskland og er derfor endnu ikke tilgængelig i Danmark.

Læs også:

Her er fem gode grunde til at bruge Evernote 

Her er en pen og et papir der elsker Evernote
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere