Artikel top billede

Så gigantisk stort er Googles sociale netværk

Men Google fortæller ikke, hvor meget tid brugerne tilbringer på tjenesten.

Fiasko eller succes? Google+ har nu rundet en halv milliard profiler og der er 135 millioner aktive brugere. Det er en vækst på 14 millioner aktive brugere om måneden og dermed kan Google+ måle sig med Facebook i sine tidlige dage. Men Google har også gjort meget for at integrere det sociale netværk med sine egne tjenester og har dermed også skaffet en masse "gratis" brugere til Google+.

I et blogindlæg fortæller Google, at der er 235 millioner aktive brugere, men dette tal inkluderer også brugere på Google Play, Gmail og andre tjenester. Den halve milliard er antallet af oprettede profiler, men fortæller ikke noget om, hvor meget det sociale netværk faktisk bliver brugt.

Men Google oplyser også, at der er 135 millioner aktive stream-brugere, som skulle være det reelle brugertal for tjenesten.

Til sammenligning ligger Facebook på omkring en milliard aktive brugere, mens Twitter rundede 140 millioner tilbage i marts.

Google vil ikke afsløre, hvor mange minutter om dagen de aktive brugere tilbringer på sitet. Flere uafhængige analyser viser, at tidsforbruget på Google+ er meget begrænset i forhold til Facebook.

Samtidig med meddelelsen om den seneste milepæl i brugertallet har Google introduceret en ny funktion, Google+ Communities, hvor grupper kan finde sammen om bestemte emner. Det kan være alt fra fotografi til madlavning og teknik.

Her kan man så chatte og dele filer med andre gruppe-medlemmer. Det er også muligt at linke direkte til gruppen fra en webside med +1-knappen.

Google har også annonceret en ny foto-app kaldet Snapseed til Android, som minder om Instagram. Den kan bruges til at lave en række basale justeringer og filter-effekter på sine billeder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.