Artikel top billede

Netbutikker: Snestorm ikke så slem som frygtet

Snevejr får måske endda flere til at handle på nettet.

Det er højsæson for julesalget. Og her er online-butikkerne sårbare, hvis en snestorm lukker vejene og forhindrer, at varerne og leverancerne kommer frem.

Nu er snemasserne væltet ned over Danmark: Alligevel holder to af Danmarks største online-itforhandlere skansen.

"Det er ikke så slemt, som jeg havde frygtet," siger Morten Duch, der er direktør for Proshop.dk.

Han har netop haft bange anelser om, at sneen vil kunne sætte grus i maskineriet på et travlt tidspunkt. For lige nu kører den på de høje nagler hos den århusbaserede onlineforhandler på grund af julen.

"Det begyndte at komme hul på julesalget i sidste uge. Derfor har vi også kaldt ekstra folk ind. Og de har nok at lave lige nu," siger Morten Duch.

Heller ikke hos Computersalg, der holder til på Sydsjælland, volder snemasserne de store problemer.

"Vi oplever overhovedet ikke nogen problemer," fortæller direktør Kim Rand .

"Faktisk tror jeg sneen er god ved os. Jeg synes da vi kan mærke, at folk sidder derhjemme og ikke har andet at lave en handle på nettet," siger Kim Rand, der har været ude og arbejde på lageret siden tidlig i morges for at få ekspederet de julebestillinger, der kommer væltende ind i lige i øjeblikket.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere