Artikel top billede

Amerikansk avis: Apple er i gang med at teste nyt fjernsyn

"Det befinder sig i den tidlige testfase," siger kilder om det kommende Apple-fjernsyn.

Det er endnu langt fra sikkert, at Apple har tænkt sig at sende et fjernsyn på markedet.

Men ifølge den amerikanske finansavis Wall Street Journal, der normalt har gode kilder i Apple, tester den californiske virksomheded i øjeblikket en række forskellige tv-design.

Wall Street Journal citerer flere anonyme kilder blandt Apples leverandører for at sige, at Apple gennem flere år har arbejdet på at udvikle et tv, og i øjeblikket tester virksomheden en række udvalgte designs af "et større fjernsyn med høj opløsning".

Udviklet af Sharp

Ifølge avisens kilder er det Apples taiwanesiske producent Foxconn, der i samarbejde med japanske Sharp er i gang med at udvikle tv'et. 

"Men der er endnu ikke tale om et formelt projekt. Det befinder sig stadigvæk i den tidlige testfase," siger en af Wall Street Journals kilder.

Et nyt tv fra Apple vil givetvis betyde, at konkurrencen mellem Apple og Samsung, der gennem det sidste år har været involveret i en række patentretssager, vil blive intensiveret yderligere.

Men også Google har gennem længere tid arbejdet på at få et gennembrud med en tv-løsning.

Intens interesse

De nye rygter kommer, kort tid efter at Apple-chefen Tim Cook har bekendtgjort, at Apple har en interesse i at udvikle nye tv-løsninger. 

"Dette er et område, som vi interesserer os intenst for. Mere kan jeg ikke sige," sagde han i et interview med den amerikanske tv-station NBC.

Læs også:

Rygterne tager til: Tim Cook antyder at et Apple-tv er på vej 

10 facts om Apples kommende fjernsyn
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere