Artikel top billede

It-forhandler bliver håndbold-direktør

Skal være med til at redde Aalborg DH i Dame Håndbold ligaen.

Der er krise i den nordjyske damehåndbold-klub Aalborg DH. Økonomien er anstrengt og klubber ligger og roder i bunden af Dame Håndbold Ligaen.

Nu skal ejeren af computerbutiks-kæden Labtech Data være direktør for den nordjyske håndboldklub.

"Det kunne ikke være anderledes.  Jeg var nødt til at støtte op om klubben," siger Frank B.  Andersen.

Sammen med Niels Hagen Nielsen og Bøje Larsen, skal Frank B. Andersen styre Aalborg DH fremover.

"Jeg skal tage mig af strategi, personale og salg," siger Frank Andersen.

Frank B. Andersens tiltrædelse sker samtidig med, at den aalborgensiske håndboldklub flytter sine aktiviteter over i et nyt selskab. Det er her Frank B. Andersen er direktør.

Labtech-ejeren indrømmer, at det ikke er hans drømmescenarie, at han nu går ind og bliver direktør i håndboldklubben.

"Men når man har sagt A så må man også sige B. Jeg sad i bestyrelsen og havde brokket mig lidt. Og da det stod klart at, der ikke var andre der ville være direktør, så måtte jeg træde til," siger Frank B. Andersen, der ikke lægger skjul på, at der ligger nogle udfordringer forude.

"Det er en fin opgave vi har foran os. Der er ingen tvivl om at riget fattes penge, så jeg skal ud og skaffe nogle sponsorer, så vi kan få ro," siger han.

Det nye direktør-job betyder ikke, at Frank B. Andersen forlader Labtech. Aalborg DH-jobbet er noget han kører ved siden af.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.