Artikel top billede

Dropbox køber sig til billeder og musik

De to seneste opkøb signalerer, at Dropbox vil have fat i dine fotos og sange.

Dropbox har netop overtaget fototjenesten Snapjoy, hvor brugerne kan samle billeder, der er spredt på forskellige tjenester som Instagram, Twitter og Flickr og på mobile enheder som smartphones og kameraer. Snapjoy skriver i sin blog, at de eksisterende brugere fortsat har adgang til deres billeder, men der bliver lukket for nye tilmeldinger.

Det ser ud til, at Snapjoy skal integreres ind i Dropbox. Snapjoy har én vigtig funktion, som Dropbox mangler lige nu, nemlig muligheden for at dele sine gemte filer på sociale netværk som Facebook og Twitter.

Når man har samlet sine billeder på Snapjoy, kan man dele enkelte album med venner og bekendte eller gøre billederne tilgængelige på sociale netværk.

Snapjoy og Dropbox har allerede en fælles investor, Y Combinator. I den sidste investeringsrunde modtog Drop omkring 1,4 mia. kr. i frisk kapital, og selskabets samlede værdi anslås nu til mere end 20 mia. kr.  

I begyndelsen af december har Dropbox allerede forbedret billedvisningen i sin iOS-app og gjort det lettere at få vist billeder i fuld størrelse.

Det ser ud til, at Dropbox vil være mere end blot en lagertjeneste. I sidste uge var det musik-tjenesten Audiogalaxy, der blev købt af Dropbox.

Audiogalaxy startede helt tilbage i 1998 som et fildelingssystem til mp3-musik, men i de senere år har selskabet tilbudt en placeshifting-service, hvor man kan dele sin musik mellem forskellige enheder. De eksisterende brugere kan fortsat bruge streaming-tjenesten, men nye brugere kan ikke længere melde sig til, og mixes er kun tilgængelige indtil den 31. december, hedder det i bloggen.

Dropbox vil ikke fortælle, hvor meget man har betalt for hverken Snapjoy eller Audiogalaxy.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere