Artikel top billede

Far hyrer lejemorder til at stoppe sønnikes computerspil

Sådan får du dine børn til at bruge mindre tid på computerspil.

En kinesisk far var så træt af sin søns tidsfordriv med computerspil, at han med en ret effektiv og fantasifuld metode gjorde en ende på det.

Feng var træt af at se sin søn bruge oceaner af tid på onlinecomputerspil, mens sønnens karakterer raslede ned i gymnasiet, og at han nu i en alder af 23 år ikke var i stand til at få eller fastholde et job i længere tid.

Sønnike mente blot, at han bare ikke havde fundet et job, han syntes om endnu. Men fader Feng var overbevist om, at det var natteroderi og computerspil, der var skyld i sønnens fravær fra arbejdsmarkedet.

Derfor hyrede han andre spillere til at gå ind i sønnens yndlingsspil og målrettet tage livet af hans karakterer.

"Lejemorderne" havde alle højere rang end sønnen i spillene, og derfor ville det være en smal sag for dem at dræbe sønnens avatarer så ofte og mange gange, at han til sidst ville blive frustreret og droppe spillene, skriver Kotaku.

Afvænningslejr

Lejemordene har ikke fået Feng Junior til at indstille sin fritidsbeskæftigelse. Men far og søn har åbenbart fået talt så meget ud, at Feng har indstillet drabene på sin søn i spillene.

Det er absolut ingen nyhed, at nogle asiatiske forældre fører en streng opdragelse, når det kommer til børnenes brug af computere. Der findes for eksempel afvænningslejre for børn med lidt for stort forbrug af spil og internettet generelt, hvor personalet forsøger at mindske børnenes digitale liv med hårde metoder.

I den kontekst er virtuelle lejemordere trods alt en smule mindre dramatisk.

LÆS OGSÅ: Internetafhængig tæsket ihjel i afvænningslejr
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.