Artikel top billede

Forhandlere: Får vi lov til at sælge Surface Pro?

Rygtet siger, at Windows 8-versionen af Microsofts Surface-tablet sendes på gaden 26. eller 29. januar. Forhandlere efterlyser klar besked om salgsstrategien.

Papirer sendt ind til amerikanske myndigheder antyder, at Microsoft er på plan, når det gælder lanceringen af Surface i Windows 8-udgaven.

Ifølge meget standhaftige rygter betyder det, at den Intel-baserede tablet kommer på markedet 26. eller 29. januar - i hvert fald i USA. Det passer også med Microsofts oprindelige annoncering om, at den vil komme omkring 90 dage efter lanceringen af Windows 8.

Det har fået britiske forhandlere til at komme med en appel til Microsoft: Lad os nu se Surface Pro - i hvert fald på lanceringsdatoen eller kort tid derefter. Opfordringen kommer, fordi forhandlerene endnu ikke har fået lov til at se Surface RT, som er den mindre version af Microsofts tablet, som allerede er lanceret og sælges online. Det har skabt frustration.

Blandt andet hos Bechtle, som i England har været nødt til at henvise kunder til Microsofts website eller retailforhandleren John Lewis.

"Det er ikke ideelt. Men hvor Surface RT er et add-on-produkt, så forventer vi, at Surface Pro er bærbar-erstatning, hvor kunderne vil arbejde sammen med deres normale leverandører," siger Richard Gibbons fra Bechtle til engelsk CRN.

Han fortæller, at de har en række kunder, som allerede nu har planer for Surface Pro og som ønsker at købe den, straks den bliver lanceret. Derfor mener han, at de traditionelle B2B-forhandlere bør få adgang til Surface Pro så hurtigt som muligt,

"Måske vil de vente, hvis det kun drejer sig om, at de må vente et par uger. Men hvis der går længere tid, vil de købe den andre steder," siger han.

Samme frustration kommer fra flere andre forhandlere, der også stiller det åbne spørgsmål til Microsoft: Hvornår fortæller I om jeres kanalstrategi for Surface?

Det vides endnu ikke, hvornår Surface bliver tilgængelig i Danmark.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere