Artikel top billede

Forhandlere: Får vi lov til at sælge Surface Pro?

Rygtet siger, at Windows 8-versionen af Microsofts Surface-tablet sendes på gaden 26. eller 29. januar. Forhandlere efterlyser klar besked om salgsstrategien.

Papirer sendt ind til amerikanske myndigheder antyder, at Microsoft er på plan, når det gælder lanceringen af Surface i Windows 8-udgaven.

Ifølge meget standhaftige rygter betyder det, at den Intel-baserede tablet kommer på markedet 26. eller 29. januar - i hvert fald i USA. Det passer også med Microsofts oprindelige annoncering om, at den vil komme omkring 90 dage efter lanceringen af Windows 8.

Det har fået britiske forhandlere til at komme med en appel til Microsoft: Lad os nu se Surface Pro - i hvert fald på lanceringsdatoen eller kort tid derefter. Opfordringen kommer, fordi forhandlerene endnu ikke har fået lov til at se Surface RT, som er den mindre version af Microsofts tablet, som allerede er lanceret og sælges online. Det har skabt frustration.

Blandt andet hos Bechtle, som i England har været nødt til at henvise kunder til Microsofts website eller retailforhandleren John Lewis.

"Det er ikke ideelt. Men hvor Surface RT er et add-on-produkt, så forventer vi, at Surface Pro er bærbar-erstatning, hvor kunderne vil arbejde sammen med deres normale leverandører," siger Richard Gibbons fra Bechtle til engelsk CRN.

Han fortæller, at de har en række kunder, som allerede nu har planer for Surface Pro og som ønsker at købe den, straks den bliver lanceret. Derfor mener han, at de traditionelle B2B-forhandlere bør få adgang til Surface Pro så hurtigt som muligt,

"Måske vil de vente, hvis det kun drejer sig om, at de må vente et par uger. Men hvis der går længere tid, vil de købe den andre steder," siger han.

Samme frustration kommer fra flere andre forhandlere, der også stiller det åbne spørgsmål til Microsoft: Hvornår fortæller I om jeres kanalstrategi for Surface?

Det vides endnu ikke, hvornår Surface bliver tilgængelig i Danmark.

Læs mere:
IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Incident manager

Hansen Technologies Denmark A/S

Business Analyst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
NNIT åbner igen kontorerne for sine medarbejdere - snart vil alle være tilbage: Her er hele genåbningsplanen
De tomme mødelokaler og stille kontorer er ved at blive udskiftet med en summen af stemmer hos NNIT. Konsulenthuset er i gang med at eksekvere på en genåbningsplan, der skal munde ud i en fuld genåbning af kontorerne.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.