Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Forhandlinger for at redde krakkede Expert-butikker

Døden ramte to Expert-butikker mellem jul og nytår - nu forhandles der om genoplivning af butikkerne.

Expert Danmark arbejder hårdt på at få åbnet de to franchise-butikker i Ribe og Vejen, der krakkede mellem jul og nytår. Men det trækker ud.

"Vi mener, det er helt forkert, at butikkerne er lukket," lyder det frustreret fra Expert Danmarks kæde-direktør John Birkmose Andersen og fortsætter:

"Vi er klar til at overtage butikkerne, men når der først kommer en advokat ind over, bliver det tungere. Så skal kreditorer høres, og det skal sikres, at de ikke har indvendinger."

John Birkmose Andersen regner dog med, at det vil lykkes for Expert at overtage butikkerne og medarbejderne og få dem på fode igen - i første omgang som butikker ejet af moderselskabet.

På sigt skal de dog tilbage som franchise-butikker igen, mener John Birkmose Andersen.

Advokat Corna Mønsted, der er kurator for de to konkursramte Expert-butikker, har ikke umiddelbart nogle kommentarer til, hvorvidt Expert Danmark får lov til at overtage de to butikker, men siger dog:

"Vi forhandler om en mulig løsning. Der går ikke ret mange dage, så tror jeg der en afklaring."

De to butikker i henholdsvis Vejen og Ribe var drevet af samme ejere. Forretningerne lukkede 28. december, efter at forhandlinger med banken var brudt sammen.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere