Artikel top billede

Expert: Vi er klar til at genåbne i Ribe og Vejen med et brag

Kun de sidste underskrifter mangler, før konkursramte butikker går i drift igen.

Kædedirektør John Birkmose Andersen er sikker i sin sag. Nu varer det kun kort tid, før Expert-kæden igen kan tænde for lyset i Expert-skiltet i Ribe og Vejen. Her gik to franchise-butikker konkurs mellem jul og nytår, efter at forhandlinger med banken kollapsede.

Expert Danmark mener dog, at de to butikker er så vigtige for Expert-kæden, at man med det samme var parat til at overtage medarbejderne og genåbne butikkerne i kæde-regi i stedet for som franchisebutik. Helt så nemt er det imidlertid ikke gået.

Kurator og boets kreditorer skal nemlig sige god for, at Expert kan overtage medarbejderne og genåbne butikkerne. Derfor lukkede butikkerne 28. december.

"Jeg havde håbet, at vi kunne åbne til Ribes store torvedag 7. januar, men det er heller ikke lykkedes," siger John Birkmose Andersen til Channelworld.

Han fastslår dog, at butikkerne kommer til at genåbne.

"Jeg mener, vi kan sige, at forhandlingerne er overstået. Nu mangler vi kun lige de juridiske detaljer, hvor underskrifterne falder på plads," siger John Birkmose Andersen.

Meget skulle derfor gå galt, hvis ikke butikkerne åbner, inden januar rinder ud. Helt præcist hvilken dato det bliver, har John Birkmose Andersen dog stadig ikke et præcist bud på.

"Vi er i gang med at planlægge åbningen og den ny opstart sammen med personalet i butikkerne. Det bliver inden for kort tid. og vi kommer til at åbne med et brag," siger Expert Danmarks kædedirektør.

Han lover, at der vil komme mange gode tilbud i forbindelse med åbningen.

"Vi vil slå fast, at vi stadig er der. Derfor kommer vi også til at øge markedsføringstrykket markant. Vi skal starte med en kampagne, der viser, at det her er noget, vi mener," siger John Birkmose Andersen.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere