Artikel top billede

Expert: Vi er klar til at genåbne i Ribe og Vejen med et brag

Kun de sidste underskrifter mangler, før konkursramte butikker går i drift igen.

Kædedirektør John Birkmose Andersen er sikker i sin sag. Nu varer det kun kort tid, før Expert-kæden igen kan tænde for lyset i Expert-skiltet i Ribe og Vejen. Her gik to franchise-butikker konkurs mellem jul og nytår, efter at forhandlinger med banken kollapsede.

Expert Danmark mener dog, at de to butikker er så vigtige for Expert-kæden, at man med det samme var parat til at overtage medarbejderne og genåbne butikkerne i kæde-regi i stedet for som franchisebutik. Helt så nemt er det imidlertid ikke gået.

Kurator og boets kreditorer skal nemlig sige god for, at Expert kan overtage medarbejderne og genåbne butikkerne. Derfor lukkede butikkerne 28. december.

"Jeg havde håbet, at vi kunne åbne til Ribes store torvedag 7. januar, men det er heller ikke lykkedes," siger John Birkmose Andersen til Channelworld.

Han fastslår dog, at butikkerne kommer til at genåbne.

"Jeg mener, vi kan sige, at forhandlingerne er overstået. Nu mangler vi kun lige de juridiske detaljer, hvor underskrifterne falder på plads," siger John Birkmose Andersen.

Meget skulle derfor gå galt, hvis ikke butikkerne åbner, inden januar rinder ud. Helt præcist hvilken dato det bliver, har John Birkmose Andersen dog stadig ikke et præcist bud på.

"Vi er i gang med at planlægge åbningen og den ny opstart sammen med personalet i butikkerne. Det bliver inden for kort tid. og vi kommer til at åbne med et brag," siger Expert Danmarks kædedirektør.

Han lover, at der vil komme mange gode tilbud i forbindelse med åbningen.

"Vi vil slå fast, at vi stadig er der. Derfor kommer vi også til at øge markedsføringstrykket markant. Vi skal starte med en kampagne, der viser, at det her er noget, vi mener," siger John Birkmose Andersen.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.