Artikel top billede

Tidligere ansatte sætter kniven i Just-Eat: Åbner konkurrent

Succesfulde Just-Eat.dk får konkurrent - lanceret af tidligere direktør.

Der har i de seneste dage floreret nogle rygter omkring domænet Hungry.dk. Og i dag blev det så officielt.

Hungry.dk er hjemsted for en konkurrent til den dominerende og efterhånden globale succesvirksomhed Just-Eat.dk.

Og det interessante er, at Hungry.dk skydes i gang af kræfter, der netop var med til at gøre Just-Eat til en succes.

Tidligere Just-Eat-direktør Morten Larsen skriver på Facebook, at han har samlet holdet og selv indtræder i bestyrelsen. Ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er det firmaet The Hungry Viking ApS, der har stiftet Hungry.dk. Et selskab hvor Larsen er i direktionen.

Med på holdet er også Rune Risom, der fra 2010 til 2012 var med til at trimme og fintune Just-Eats onlinemarkedsføring på de mange nye internationale markeder.

Det lader sig heller ikke skjule, at der er tale om rutinerede herrer. For at beskytte sit dugfriske varemærke er følgende domæner også blevet registreret hos DK Hostmaster: hongrey.dk, hongri.dk, hongry.dk, hungre.dk, hungrey.dk, hungri.dk, hungry-house.dk, hungry-now.dk, hungry.dk, hungryhouse.dk og hungrynow.dk.

Der er plads til en konkurrent

Det er endnu uklart, om Hungry.dk er en niche-side eller hvordan den skal adskille sig i markedet. Men en konkurrent til Just-Eat er det.

"Efter en spændende karriere som direktør for Just-Eat i perioden 2005-2011 har jeg tænkt på det kunne være interessant at lancere en konkurrent, da det danske marked har plads til flere spillere," skriver Morten Larsen på Facebook.
Larsen fortsætter sit daglige arbejde som direktør i shoppingportalen Miinto.

Markedet for netbestilling af mad er dog ikke helt uberørt. E-takeaway.dk har eksisteret i nogle år. Og Roomservice.dk fokuserer på kvalitetsrestauranter.

ComON forsøger at få en kommentar fra holdet. Indtil videre kan man følge udviklingen via firmaets Facebook-side.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere