Artikel top billede

Tidligere ansatte sætter kniven i Just-Eat: Åbner konkurrent

Succesfulde Just-Eat.dk får konkurrent - lanceret af tidligere direktør.

Der har i de seneste dage floreret nogle rygter omkring domænet Hungry.dk. Og i dag blev det så officielt.

Hungry.dk er hjemsted for en konkurrent til den dominerende og efterhånden globale succesvirksomhed Just-Eat.dk.

Og det interessante er, at Hungry.dk skydes i gang af kræfter, der netop var med til at gøre Just-Eat til en succes.

Tidligere Just-Eat-direktør Morten Larsen skriver på Facebook, at han har samlet holdet og selv indtræder i bestyrelsen. Ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er det firmaet The Hungry Viking ApS, der har stiftet Hungry.dk. Et selskab hvor Larsen er i direktionen.

Med på holdet er også Rune Risom, der fra 2010 til 2012 var med til at trimme og fintune Just-Eats onlinemarkedsføring på de mange nye internationale markeder.

Det lader sig heller ikke skjule, at der er tale om rutinerede herrer. For at beskytte sit dugfriske varemærke er følgende domæner også blevet registreret hos DK Hostmaster: hongrey.dk, hongri.dk, hongry.dk, hungre.dk, hungrey.dk, hungri.dk, hungry-house.dk, hungry-now.dk, hungry.dk, hungryhouse.dk og hungrynow.dk.

Der er plads til en konkurrent

Det er endnu uklart, om Hungry.dk er en niche-side eller hvordan den skal adskille sig i markedet. Men en konkurrent til Just-Eat er det.

"Efter en spændende karriere som direktør for Just-Eat i perioden 2005-2011 har jeg tænkt på det kunne være interessant at lancere en konkurrent, da det danske marked har plads til flere spillere," skriver Morten Larsen på Facebook.
Larsen fortsætter sit daglige arbejde som direktør i shoppingportalen Miinto.

Markedet for netbestilling af mad er dog ikke helt uberørt. E-takeaway.dk har eksisteret i nogle år. Og Roomservice.dk fokuserer på kvalitetsrestauranter.

ComON forsøger at få en kommentar fra holdet. Indtil videre kan man følge udviklingen via firmaets Facebook-side.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere