Artikel top billede

Tidligere ansatte sætter kniven i Just-Eat: Åbner konkurrent

Succesfulde Just-Eat.dk får konkurrent - lanceret af tidligere direktør.

Der har i de seneste dage floreret nogle rygter omkring domænet Hungry.dk. Og i dag blev det så officielt.

Hungry.dk er hjemsted for en konkurrent til den dominerende og efterhånden globale succesvirksomhed Just-Eat.dk.

Og det interessante er, at Hungry.dk skydes i gang af kræfter, der netop var med til at gøre Just-Eat til en succes.

Tidligere Just-Eat-direktør Morten Larsen skriver på Facebook, at han har samlet holdet og selv indtræder i bestyrelsen. Ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er det firmaet The Hungry Viking ApS, der har stiftet Hungry.dk. Et selskab hvor Larsen er i direktionen.

Med på holdet er også Rune Risom, der fra 2010 til 2012 var med til at trimme og fintune Just-Eats onlinemarkedsføring på de mange nye internationale markeder.

Det lader sig heller ikke skjule, at der er tale om rutinerede herrer. For at beskytte sit dugfriske varemærke er følgende domæner også blevet registreret hos DK Hostmaster: hongrey.dk, hongri.dk, hongry.dk, hungre.dk, hungrey.dk, hungri.dk, hungry-house.dk, hungry-now.dk, hungry.dk, hungryhouse.dk og hungrynow.dk.

Der er plads til en konkurrent

Det er endnu uklart, om Hungry.dk er en niche-side eller hvordan den skal adskille sig i markedet. Men en konkurrent til Just-Eat er det.

"Efter en spændende karriere som direktør for Just-Eat i perioden 2005-2011 har jeg tænkt på det kunne være interessant at lancere en konkurrent, da det danske marked har plads til flere spillere," skriver Morten Larsen på Facebook.
Larsen fortsætter sit daglige arbejde som direktør i shoppingportalen Miinto.

Markedet for netbestilling af mad er dog ikke helt uberørt. E-takeaway.dk har eksisteret i nogle år. Og Roomservice.dk fokuserer på kvalitetsrestauranter.

ComON forsøger at få en kommentar fra holdet. Indtil videre kan man følge udviklingen via firmaets Facebook-side.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.