Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

CBC-direktør ekskluderet i Fredericias borgmesterdrama

Den 62-årige direktør for CBC-kæden er blevet ekskluderet fra partiet Venstre i det dramatiske opgør om borgmesterposten i Fredericia.

CBC-direktør Peder Hvejsel er - mens han er bortrejst til CES-messen i Las Vegas - samtidig involveret i den højdramatiske borgmesterstrid i Fredericia.

Hvejsel har ved siden af hvervet som CBC-direktør i flere årtier plejet en politisk karriere i hjembyen Fredericia. Blandt andet var han Venstres borgmesterkandidat ved forrige kommunalvalg i 2005.

Ved sidste valg i 2009 fik Venstre borgmesterposten i Fredericia. Dog gik posten ikke til Peder Hvejsel, men til den unge Venstre-løve Thomas Banke.

Og så rullede skandalen. Thomas Banke er blevet grebet i bilagsfusk, hvilket har medført, at byrådet har opfordret ham til at trække sig tilbage - herunder også partiet Venstres egne byrådsmedlemmer inklusive Peder Hvejsel.

Men så tog sagen igen en dramatisk vending, da det gik op for den borgerlige fløj i Fredericias byråd, at borgmesterposten villle glide dem af hænde, hvis Thomas Banke forlader sin post. Derfor vendte de nu på en tallerken og opfordrede alligevel Banke til at blive.

Fire ud af Venstres fem byrådsmedlemmer- herunder Peder Hvejsel - fastholdt dog deres kritik, og så sent som i går blev Thomas Banke så ekskluderet af Venstres byrådsgruppe og dermed også af partiet.

Det standpunkt kostede i aftes de fire byrådsmedlemmer deres medlemskab af pertiet Venstre. Her besluttede Venstre vælgerforening i Fredericia nemlig at ekskludere de fire medlemmer, som ikke støtter Thomas Banke.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Peder Hvejsel, der i øjeblikket befinder sig på CES-messen i USA.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere