Artikel top billede

Dansk distributør uden direktør i to måneder: Løsning på vej

Den nordiske chef har store ambitioner for Danmark og den kommende danske direktør.

Infinigate har lige netop kapret et agentur for high-end-producenten Ruckus, der laver Wi-Fi-løsninger. Det ser nordisk direktør Thomas Hagelid som en styrkelse af Infinigate på det nordiske marked.

Og han mener, at det peger fremad i den rigtige retning og sætter kursen for den kommende nye direktør for sikkerhedsdistributøren i Danmark.

"Hvis alt går vel, har vi en ny direktør klar i løbet af et par uger," fortæller Thomas Hagelid.

Siden Dennis Wøldike forlod Infinigate i november, har der ifølge Thomas Hagelid været gang i en rekrutteringsproces.

"Vi er gået fra 25 kvalificerede emner ned på tre. Derfor satser jeg på, at vi har en ny mand på banen i løbet af et par uger," lyder det fra den nordiske direktør.

Han understreger samtidig, at der bliver tale om en direktør og ikke en country manager.

"Vi tror på, at tingene skal løses lokalt i Infinigate," understreger Hagelid.

Når den ny direktør tiltræder, bliver det som chef for en ny organisation, der er mere nordisk end tidligere. Samtidig bebuder Thomas Hagelid, at der skal sættes mere aktivitet i gang. Inden for de næste ni måneder håber Hagelid, at tre nye agenturer kommer hus.

"Samtidig skal Infinigate i Danmark flytte til nye lokaler, så vi rigtig kan starte på en frisk," siger den nordiske chef.

Han fortæller, at den nye danske direktør også kommer til at overtage en organisation, der er i fremdrift.

"Vi har haft en fantastisk afslutning på fjerde kvartal. Både i i forhold til aktivitetsniveau, men også på det økonomiske plan. Derfor har vi en god stemning i teamet. Det er rigtig rart," siger Thomas Hagelid.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.