Artikel top billede

Dansk softwareforhandler kaprer Bjarne Riis

Microsoft-veteranen vender tilbage til softwaresalget.

Licensrådgiveren A Gain Crayon sætter en tyk streg under sine vækstambitioner og ansætter kanalveteranen Bjarne Riis som tredje ben i selskabets direktion. Her bliver han fra 1. februar direktørkollega med Frank Mortensen og Ulrik Roland.

Bjarne Riis har det sidste år været administrerende direktør i web-huset Codehouse, men har tidligere været 14 år hos Microsoft Danmark blandt som chef for den danske kanalforretning. Han er efter eget udsagn glad for nu at vende tilbage til softwareverdenen.

"Jeg behøvede ikke lang betænkningstid, da A Gain Crayon tilbød mig, at blive en del af deres spændende vækststrategi. Jeg kommer tilbage til det, jeg allerede har brugt en stor del af mit liv på - nemlig at flytte produkter og ydelser. A Gain Crayon er fyldt med gode mennesker, og de har en god kultur," siger en glad Bjarne Riis om det pludselige jobskifte.

CEO i A Gain Crayon, Frank Mortensen, lægger ikke skjul på, at ansættelsen af Bjarne Riis er en forudsætning for at nå selskabets mål om en fordobling af forretningen inden udgangen af 2015.

"Vi kunne jo prøve at løbe stærkere, men vi løber stærkt nok i forvejen, og vi bliver slet ikke dobbelt så store af det. Med en så ambitiøs vækststrategi har man behov for stor og kompetent management kraft. Bjarne Riis forstår at kombinere den ambitiøse tilgang til forretningsudvikling med en etisk og empatisk holdning til medarbejdere, kunder og partnere. Han passer derfor perfekt ind i vores værdier og vores vækstplan," siger Frank Mortensen, som alene i år planlægger at udvide med 17 nye medarbejdere.

Ifølge Bjarne Riis er rollefordelingen i den udvidede direktion endnu ikke fastlagt.

"Frank og jeg kommer til at køre parløb, og vi skal vist også dele kontor. Så kommer vi nok til med tiden at dele opgaverne mellem os. Jeg kommer nok til at i første omgang til at beskæftige mig med salget, men det har vi endnu ikke lagt os fast på," siger han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere