Artikel top billede

Dansk softwareforhandler kaprer Bjarne Riis

Microsoft-veteranen vender tilbage til softwaresalget.

Licensrådgiveren A Gain Crayon sætter en tyk streg under sine vækstambitioner og ansætter kanalveteranen Bjarne Riis som tredje ben i selskabets direktion. Her bliver han fra 1. februar direktørkollega med Frank Mortensen og Ulrik Roland.

Bjarne Riis har det sidste år været administrerende direktør i web-huset Codehouse, men har tidligere været 14 år hos Microsoft Danmark blandt som chef for den danske kanalforretning. Han er efter eget udsagn glad for nu at vende tilbage til softwareverdenen.

"Jeg behøvede ikke lang betænkningstid, da A Gain Crayon tilbød mig, at blive en del af deres spændende vækststrategi. Jeg kommer tilbage til det, jeg allerede har brugt en stor del af mit liv på - nemlig at flytte produkter og ydelser. A Gain Crayon er fyldt med gode mennesker, og de har en god kultur," siger en glad Bjarne Riis om det pludselige jobskifte.

CEO i A Gain Crayon, Frank Mortensen, lægger ikke skjul på, at ansættelsen af Bjarne Riis er en forudsætning for at nå selskabets mål om en fordobling af forretningen inden udgangen af 2015.

"Vi kunne jo prøve at løbe stærkere, men vi løber stærkt nok i forvejen, og vi bliver slet ikke dobbelt så store af det. Med en så ambitiøs vækststrategi har man behov for stor og kompetent management kraft. Bjarne Riis forstår at kombinere den ambitiøse tilgang til forretningsudvikling med en etisk og empatisk holdning til medarbejdere, kunder og partnere. Han passer derfor perfekt ind i vores værdier og vores vækstplan," siger Frank Mortensen, som alene i år planlægger at udvide med 17 nye medarbejdere.

Ifølge Bjarne Riis er rollefordelingen i den udvidede direktion endnu ikke fastlagt.

"Frank og jeg kommer til at køre parløb, og vi skal vist også dele kontor. Så kommer vi nok til med tiden at dele opgaverne mellem os. Jeg kommer nok til at i første omgang til at beskæftige mig med salget, men det har vi endnu ikke lagt os fast på," siger han.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere