Artikel top billede

Dansk softwareforhandler kaprer Bjarne Riis

Microsoft-veteranen vender tilbage til softwaresalget.

Licensrådgiveren A Gain Crayon sætter en tyk streg under sine vækstambitioner og ansætter kanalveteranen Bjarne Riis som tredje ben i selskabets direktion. Her bliver han fra 1. februar direktørkollega med Frank Mortensen og Ulrik Roland.

Bjarne Riis har det sidste år været administrerende direktør i web-huset Codehouse, men har tidligere været 14 år hos Microsoft Danmark blandt som chef for den danske kanalforretning. Han er efter eget udsagn glad for nu at vende tilbage til softwareverdenen.

"Jeg behøvede ikke lang betænkningstid, da A Gain Crayon tilbød mig, at blive en del af deres spændende vækststrategi. Jeg kommer tilbage til det, jeg allerede har brugt en stor del af mit liv på - nemlig at flytte produkter og ydelser. A Gain Crayon er fyldt med gode mennesker, og de har en god kultur," siger en glad Bjarne Riis om det pludselige jobskifte.

CEO i A Gain Crayon, Frank Mortensen, lægger ikke skjul på, at ansættelsen af Bjarne Riis er en forudsætning for at nå selskabets mål om en fordobling af forretningen inden udgangen af 2015.

"Vi kunne jo prøve at løbe stærkere, men vi løber stærkt nok i forvejen, og vi bliver slet ikke dobbelt så store af det. Med en så ambitiøs vækststrategi har man behov for stor og kompetent management kraft. Bjarne Riis forstår at kombinere den ambitiøse tilgang til forretningsudvikling med en etisk og empatisk holdning til medarbejdere, kunder og partnere. Han passer derfor perfekt ind i vores værdier og vores vækstplan," siger Frank Mortensen, som alene i år planlægger at udvide med 17 nye medarbejdere.

Ifølge Bjarne Riis er rollefordelingen i den udvidede direktion endnu ikke fastlagt.

"Frank og jeg kommer til at køre parløb, og vi skal vist også dele kontor. Så kommer vi nok til med tiden at dele opgaverne mellem os. Jeg kommer nok til at i første omgang til at beskæftige mig med salget, men det har vi endnu ikke lagt os fast på," siger han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”