Artikel top billede

Dansk softwareforhandler kaprer Bjarne Riis

Microsoft-veteranen vender tilbage til softwaresalget.

Licensrådgiveren A Gain Crayon sætter en tyk streg under sine vækstambitioner og ansætter kanalveteranen Bjarne Riis som tredje ben i selskabets direktion. Her bliver han fra 1. februar direktørkollega med Frank Mortensen og Ulrik Roland.

Bjarne Riis har det sidste år været administrerende direktør i web-huset Codehouse, men har tidligere været 14 år hos Microsoft Danmark blandt som chef for den danske kanalforretning. Han er efter eget udsagn glad for nu at vende tilbage til softwareverdenen.

"Jeg behøvede ikke lang betænkningstid, da A Gain Crayon tilbød mig, at blive en del af deres spændende vækststrategi. Jeg kommer tilbage til det, jeg allerede har brugt en stor del af mit liv på - nemlig at flytte produkter og ydelser. A Gain Crayon er fyldt med gode mennesker, og de har en god kultur," siger en glad Bjarne Riis om det pludselige jobskifte.

CEO i A Gain Crayon, Frank Mortensen, lægger ikke skjul på, at ansættelsen af Bjarne Riis er en forudsætning for at nå selskabets mål om en fordobling af forretningen inden udgangen af 2015.

"Vi kunne jo prøve at løbe stærkere, men vi løber stærkt nok i forvejen, og vi bliver slet ikke dobbelt så store af det. Med en så ambitiøs vækststrategi har man behov for stor og kompetent management kraft. Bjarne Riis forstår at kombinere den ambitiøse tilgang til forretningsudvikling med en etisk og empatisk holdning til medarbejdere, kunder og partnere. Han passer derfor perfekt ind i vores værdier og vores vækstplan," siger Frank Mortensen, som alene i år planlægger at udvide med 17 nye medarbejdere.

Ifølge Bjarne Riis er rollefordelingen i den udvidede direktion endnu ikke fastlagt.

"Frank og jeg kommer til at køre parløb, og vi skal vist også dele kontor. Så kommer vi nok til med tiden at dele opgaverne mellem os. Jeg kommer nok til at i første omgang til at beskæftige mig med salget, men det har vi endnu ikke lagt os fast på," siger han.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere