Artikel top billede

Dansk opstarts-virksomhed putter fem millioner kunder i forlommen

Sådan sikrer dansk e-faktura-pioner sig millioner af kunder i USA.

Danske Tradeshift har indgået en aftale, der kan booste antallet af kunder i den danske e-faktura-biks betragteligt.

Tradeshift samarbejder med den amerikanske gigant Intuit, der har særdeles godt fat i især det amerikanske marked.

Det danske firma kan i dag bryste sig med at have lavet transaktioner mellem 150.000 virksomheder. Med Intuit som medspiller har Tradeshift fået adgang til et kartotek på over fem millioner kunder. Det kan blive verdens største netværk for e-fakturering.

En dansk succes

Tradeshift er et netværk og digital betalingsplatform - stiftet af folkene, der også lavede den succesfulde danske NemHandel.

Intuit står bag regnskabsprogrammet QuickBooks, der især bruges af små og mellemstore virksomheder - i stil med Billys Billing og E-conomics i Danmark. I fremtiden bliver det danske produkt standardbetalings-løsning i regnskabsprogrammet. 

Bestyrelsesformand og iværksætter Morten Lund siger til blogger Dorte Toft med vanlige store ambitioner, at han forventer, at det nye samarbejde kan være med til at sende amerikanernes brug af checks i graven.

Intuit investerer i forbindelse med samarbejdet også et uoplyst beløb i Tradeshift.

Se den danske stifter Christian Lanngs fortælling om samarbejdet i denne video:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.